2777
2789

سلام دیسپلازی premalignant هست یعنی پیش بدخیم درواقع هنوز scc نشده اقدامات درمانی در این زمینه میتونه جلوی مشکلات رو بگیره پاتولوژی رو اگز دارید برام بفرستین

ریسک فکتور بیمار سیگار و الکل بوده؟

سلام دیسپلازی premalignant هست یعنی پیش بدخیم درواقع هنوز scc نشده اقدامات درمانی در این زمینه میتون ...

جراحی کردم.جواب آزمایش نوشته بود لوکوپلاکی دیسپلازی متوسط. دکترم گفت نگران نباش شش ماه یکباره یک بررسی بشه کافیه. اما من نگرانم بدجور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جراحی کردم.جواب آزمایش نوشته بود لوکوپلاکی دیسپلازی متوسط. دکترم گفت نگران نباش شش ماه یکباره یک برر ...

نه دیسپلازی معمولا خود به خود عقب نشینی دارع دکترتون کی هست؟ الکل و سیگار مصرف داشتین؟ ضایعه روی بردرد هست؟ سنتون 

اینارو باید بگید بهم

نه دیسپلازی معمولا خود به خود عقب نشینی دارع دکترتون کی هست؟ الکل و سیگار مصرف داشتین؟ ضایعه روی برد ...

دکترم یک پروفسور بیماری‌های دهان بود. 37 سالمه. الکل خیلی کم سالی شاید دوبار اونم یک استکان. اما سیگار زیاد میکشیدم. الان کمش کردم. 

نه دیسپلازی معمولا خود به خود عقب نشینی دارع دکترتون کی هست؟ الکل و سیگار مصرف داشتین؟ ضایعه روی برد ...

اواسط شب بیدار میشدم یه کم درد داشت اونقد کم که فکرمیکردم آفته

دکترم یک پروفسور بیماری‌های دهان بود. 37 سالمه. الکل خیلی کم سالی شاید دوبار اونم یک استکان. اما سیگ ...

سیگار رو کاملا حذف کنید نه کم سیگار در زمینه تشدید لکوپلاکیا شدیدا موثر هست حتی گاهی با حدف سیگار ضایعه کلا عقب نشینی میکنه دکترتون هم اگر پروفسوری هست که تهرانه باید دکتر ارش عزیزی باشه

به هر حال شما به هیچ عنوان نباید سیگار و قلیان و الکل مصرف کنید

نظر من این هست که هر ۳ ماه معاینه دهان‌ بشید

نگران هم نباشید شکر خدا خیلی زود متوجه شدید و دیسپلازی با فالو اپ مکرر و‌ عدم مصرف دخانیات فروکش میکنه

اواسط شب بیدار میشدم یه کم درد داشت اونقد کم که فکرمیکردم آفته

لکوپلاکیا درد نداره معمولا این ضایعه فقط به صورت پچ سفید رنگ و پهن هست اینکه درد داشته از دیسپلازی بوده

توی طول روز درد نداشت؟ فقط شبها؟ چند سال ضایعه رو داشتین؟

لکوپلاکیا درد نداره معمولا این ضایعه فقط به صورت پچ سفید رنگ و پهن هست اینکه درد داشته از دیسپلازی ب ...

حدود 5 ماهه بود کنار زبانم حسش میکردم. بعضی وقتا اصلا یادم میرفت. چون درد نداشت. طول روز اصلا درد نداشت. فقط بعضی  شبا که یهو بیدار میشدم خصوصا همیشه به پهلوی چپ میخوابم و اونم سمت چپ زبانم بود تحت فشار قرار می‌گرفت و در شو حس میکردم. هر چیم نگاه میکردم سفید نبود کاملا همرنگ زبانم بود. تا اینکه رفتم دکتر کرمانشاه هستم پروفسور مظفری جراحی‌ کرد. اندازه اش هم اندازه یه دانه یا دوتا برنج خشک بود

لکوپلاکیا درد نداره معمولا این ضایعه فقط به صورت پچ سفید رنگ و پهن هست اینکه درد داشته از دیسپلازی ب ...

آخه دقیقا جواب آزمایش نوشته بود دیسپلازی متوسط و تو پرانتز لوکوپلاکی. 

اگه سیگارو کامل ترک کنم یعنی خیلی تاثیر داره که کمتر نگران شم 

حدود 5 ماهه بود کنار زبانم حسش میکردم. بعضی وقتا اصلا یادم میرفت. چون درد نداشت. طول روز اصلا درد ند ...

بله دکتر مظفری رو میشناسم 

قاعدتا بله درد نداره

شکر خدا که دیسپلازی بوده و زود فهمیدین

اگر عکسی ازش داشتین میدیدمش خوب بود میتونستم بهتر نظر بدم

اما نگران نباشید تحت کنترله همه چیز

حدود 5 ماهه بود کنار زبانم حسش میکردم. بعضی وقتا اصلا یادم میرفت. چون درد نداشت. طول روز اصلا درد ند ...

حتی تو ماه های اخیر هم سفید نبود ضایعه؟ اصلا شما توی دهانتون سفیدی ندیدین؟ میتونید برام توصیف کنید زخم بود؟ برجستگی زبر بود؟ عکسی ندارین؟