2777
2789
عنوان

پول خیلی خوبه ولی

116 بازدید | 19 پست

ابراز کردنش اصلا جالب نیست

این نظر شخصی منه ممکنه درستم نباشه ولی

این که میگن چی خوشحالت میکنه 

سریع میگین....پول

الان چی میخوای ....پول 

کی....پول

کجا.....پول

احساس میکنم پول پرستی چیز خوبی نیست و اقرار کردن بهش بد تر

حالا قضیه کسی که مشکلی داره که با پول حل میشه منتها متفاوته

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

اخه تقریبا همه مشکلات الان با پول حل میشه.

قیافه ی زشت با پول حل میشه

سلامتی با پول میسر تره

زندگی مرفه با پول شدنیه فقط

خوشحالی ، تا حد زیادی بستگی به پول داره.

پول تمام ماجرا نیست ولی ۹۰ درصدش هست:)

Am ok..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه تقریبا همه مشکلات الان با پول حل میشه.قیافه ی زشت با پول حل میشهسلامتی با پول میسر ترهزندگی مرفه ...

اره جدا تا حدودی درسته 

پول جزو واجبات زندگی کردنه✅️

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

اتفاقا خیلیم صادقیم

اره خب پول واقعا ادمو خوشحال میکنه😂🥲

من مثلا احیتاج ذارم به پول الان

امضات خیلی موده  والا تخفیف کجا بود منم هیچی نخریدم🤣

باشه

ساعت برنارد چیه کنجکاو شدم برای فیلمه؟

پول خوشبختی نمیاره فقط نبودش بدبختی میاره شوهر من خیلی پولدار و ثروتمند نیست اما ماشین سنگین داره درآمدش خوبه هرچی تا الان خواستم از ماشین و خونه و طلا برام فراهم بوده اما هیچوقت احساس خوشبختی نداشتم همیشه یه غمی گوشه ی دلم بوده  

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

امضات خیلی موده والا تخفیف کجا بود منم هیچی نخریدم🤣

😂😂😂حتی از امضامم معناشو فاگتور بخوای بگییری پولهه

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

وقتی پول نداری عزت نداری وقتی پول نداری شرف نداری وقتی پول نداری تو جمع سرت پایینه بنظرت چیکار کنیم

اره موافقم درسته 

منم توی جایگاهی نیستم که بخوام در این مورد بگم حرف من کاملا منطقیه و درست منتها اینایی که اکثرا من دیدم برای فان میگن اما به صورت کاملا جدی

اشاره هم کردم کسی که مشکلی داره منطقیه چنین طرزتفکری

ولی تا اونجایی که من دیدم کسی که واقعا به پول احتیاج داره هیچوقت به این صورت اقرار نمیکنه که من پول میخواام به من پول بدین پول زندگی منه

توی اذهان عمومی اینکه دستت به دهنت نمیرسه یه جور نقص تلقی میشه و ادم معمولا چنین چیزی رو پنهان میکنه 

به عبارتی اجازه ندارم بگم همه ولی میشه گفت اکثرا به پول نیاز انچنانی ندارند