2777
2789
عنوان

پول خیلی خوبه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 19 پست
پول خوشبختی نمیاره فقط نبودش بدبختی میاره شوهر من خیلی پولدار و ثروتمند نیست اما ماشین سنگین داره در ...

اره دقیقا بستگی داره خوشبختی رو توی چی ببینی 

که یه سری از فاکتور های خوشبختی مثل سلامتی عزت نفس امکانات رفاهی ارامش خاطر اینا با پول بدست میاد ولی خوشبختی ۱۰۰ درصدی  رو نمیاره 

و قطعا وقتی باشه تو بدبخت نیستی

به هرحال امیدوارم زندگیتون از اینجا به بعد عالی پیش بره🥲🩷🩷🩷

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

ساعت برنارد چیه کنجکاو شدم برای فیلمه؟

آره

اسم یه فیلم بود

یه ساعت هست که وقتی دکمشو بزنی زمان متوقف میشه برای همه بجز تو، تو آزادی تو اون تایم هر کاری کنی، دکمه رو که دوباره بزنی زمان ادامه پیدا میکنه

اگر ساعت برنارد داشتی باهاش چکار میکردی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂حتی از امضامم معناشو فاگتور بخوای بگییری پولهه

😂😂😂😂😔🤣

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

ولی ۸۰ درصد مشگلات با پول حل میشه

قطعا درسته 

آرهاسم یه فیلم بودیه ساعت هست که وقتی دکمشو بزنی زمان متوقف میشه برای همه بجز تو، تو آزادی تو اون تا ...

چه جالبه 🥲😂🩷