2777
2789
عنوان

میترسم خواهرشوهرم شر ب پا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 25 پست
واقعااا حق میگیاخه نمیشه وسط جمع هم بی‌محلش کنم بعد شوهرم مثلا مارو باهم آشتی داده والا حداقل انتظار ...

خب پس اکه منطقی نیست شوهرت عادی باش رو چیزی حساسیت به خرج نده 

ببین معمولا کسایی که ظلم میکنن طلبکارن دیگه عمدا خداحافظی نکرده که مثلا خوردت کنه شما فقط در حد یه سلام نه بیشتر اجازه ندید حریم ها رو بشکنه 

عمه من یه عمر دنبال این بود مامانمو از بابام جدا کنه جلو فامیل میگفت دختر بابام نیستم اگر طلاقش ندیم  حالا زندگیمون عالی بودا اما چشم دیدن آرامش نون رو نداشت درنهایت خداروشکر قطع رابطه شد و خلاص

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عزیزم واقعا راهکاری ندارم برات فقط بگم بهت حس و حالتو کاملللل درک میکنم منم خواهرشوهرام دقیقا همسنن ...

ان‌شاءالله خدا به دلشون بندازه

شوهر من که میگه این خواهرام استغفرالله خدا هستن هرررچی بگن همونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ببخشید گه خورده بخواد چیزی بگه مگه تو زن صیغه ای هستی انقد ترسویی مطمئن باش اون از ترس تو اگا ...

مرسی از روحیه دهیت

ولی واقعا من ادم ترسویی نبودم از بس شر انداختن اینجوری شدم 

امیدوارم همچین ادمایی وسط زندگی هیچکس نباشن

خب پس اکه منطقی نیست شوهرت عادی باش رو چیزی حساسیت به خرج نده ببین معمولا کسایی که ظلم میکنن طلبکارن ...

دقیییقا خودمم متوجه شدم میخواد حساسم کنه 

اینم همینه مثل عمه شماست چندین بااار ب شوهرم میگفت برو طلاقش بده چندبار ب خودم میگفت طلاق بگیر بهشم میگفتم چرا اینجوری میگی ماکه مشکلی نداریم میگفت تو برا داداشم حیفی برو طلاق بگیر شوهر کن

مرسی از راهنماییت گلم

مرسی از روحیه دهیتولی واقعا من ادم ترسویی نبودم از بس شر انداختن اینجوری شدم امیدوارم همچین ادمایی و ...

بالاخره که هستن تو زندگی همه هست عزیزم تو باید بلد باشیدرست رفتار کنی بدون شوهرت به هیچ عنوان باهاشون رو در رو نشو بلند و محکم حرف بزن پیششون خدا کنه نیستن ادمن دیگه عین خودت البته از تو پایین تر و احمق تر بنظر منم اصلا به شوهرت نگو حساسش نکن نسبت به خودت.خودت گلیمتو از اب بیرون بکش کین مگه بخوان زهرمارت کنن زندگیو حال شوهرتو ببر بابا کونشون سوخته پسرشونو صاحاب شدی

دقیییقا خودمم متوجه شدم میخواد حساسم کنه اینم همینه مثل عمه شماست چندین بااار ب شوهرم میگفت برو طلاق ...

خواسش میکنم عزیزم وظیفه بود این یک 

دو اینکه حتما حتما از اسنپ قسمت مشاوره با یه مشاور صحبت کن تلفنی راهکارهای تخصصی بهت میده هم آرامش بگیری هم بدونی چه رفتاری نشون بدی 

و در اخر به حق فاطمه زهرا هرکس کوچکترین شری بخواد به زندگی کسی برسونه اول و آخر دامن خودش رو بگیره💚

شبت بخیر و ارامش🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بالاخره که هستن تو زندگی همه هست عزیزم تو باید بلد باشیدرست رفتار کنی بدون شوهرت به هیچ عنوان باهاشو ...

درست میگی واقعا

حتما باید حواسم و جمع کنم از این به بعد

مرسی از حرفات واقعا اروم شدم

بالاخره که هستن تو زندگی همه هست عزیزم تو باید بلد باشیدرست رفتار کنی بدون شوهرت به هیچ عنوان باهاشو ...

خواهشا منم راهنمایی کن عزیزم

خییییلی با خواهرشوهرای سلیطم مشکل دارم 😥😥

خییییییلی اذیتم میکنن

من دورم ازشون بدون شوهرم هم نمیرم هیچوقت خونشون ولی واقعا روانیم کردن خیلی ازارم میدن