2777
2789
عنوان

با خوندن حرفم سرتون سوت میکشه

154 بازدید | 24 پست

بچه بودم
وقتی می دیم تو فیلم برای نجات جون یک نفر انقد تلاش می کنن
خیلی تعجب می کردم
مثلا  یک ساختمان 10 طبقه آتیش گرفته 
 فقط یک نفر تو یکی  از واحد ها  مونده
اونوقت کلی آدم جون خودشون رو به خطر میندازن که این یک نفر رو نجات بدن 
برام عجیب بود 

اما الان که فکر میکنم میفهمم
یک نفر، یک نفر نیست
هر آدمی که  از یک خانواده از یک جمع دوستانه از یک جامعه هست 
با مرگش برای تک تک افراد اون  خانواده غم بزرگی به ارمغان میاره  
در واقع کسی که میمیره درد کمتری میکشه از کسایی که می‌مونن ومرگ عزیزشون رو می بینن 

حالا میخوام نظرتون رو راجب این بگید 

اگر ادم یک عزیزی داشته باشه
و بهش حق انتخاب بدن که یا خودش بمیره یا عزیزش 
همه میگن خودم بمیرم اون زنده بمونه
اما اگر از یه جهت دیگه بهش نگاه کنیم 
اگر ادم بگه طرف مقابل بمیره 
من زنده بمونم 

بنظرتون از خیلی لحاظ  انتخاب بهتری نکرده؟ 

بنظر من کسایی که مرگ عزیزشون رو می بینن بیشتر از کسایی که مردن زجر می کشن 

اگه خودش بمیره 
یعنی انتخاب کرده طرف مقابلش زجر وحشناکی رو بکشه 
و خودش از دنیا راحت بشه 
ولی اگر انتخاب کنه که طرف مقابل بمیره 
وخودش اون زجر رو بکشه 
یعنی براش فداکاری کرده
و عشقش رو ثابت کرده 

باز هم میگم بنظرمن کسایی که مرگ عزیزشون رو می بنین از کسایی که مردن رنج کمتری میکشن 

من خودم دوست دارم بعد از مادرم بمیرم 

جون میدونم اون نمیتونه رنج وعذاب از دست دادن فرزند رو تحمل کنه

من با توجه به گفته کسایی که زندگی پس از مرگ رو دیدن این حرف رو میزنم چون اکثرا میگن اون دنیا خیلی بهتره ما دوست نداشتیم برگردیم

دوست دارم نظرتون رو بدونم  

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

هم نظر خودتم

ولی میگم‌کاش بشه یهو دنیا تو یه لحظه نابود بشه هیجکس داغ هیچکسو نبینه

منم واقعا میدونم خانوادم نمیتونن تحمل کنن داغ منو

ازیهطرفم من بدون اینا هیچکسو ندارم

اینا نباشن من به کی دل خوش کنم

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

هم نظر خودتمولی میگم‌کاش بشه یهو دنیا تو یه لحظه نابود بشه هیجکس داغ هیچکسو نبینهمنم واقعا میدونم خا ...

آره کاش باهم بمیرم 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که مردن کسی دست کسی نیست این افکار به چه دردت میخوره جز عذاب

چون یکی از نزدیکانم مرده 

با این افکار میتونم خودم رو آروم کنم

نه اگه مثلا من زنده بمونم میتونم واسه اون فرد کلی خیرات کنم دعا و قرآن براش بخونم که اوضاحش تو برزخ ...

از این لحاظ میشع 

هیچی گریم گرفت سخته انتخاب تورو خدا این افکار تلخو نگو منم امشب حالم خوب نبود چرا لاید این تاپیک بخو ...

ای بابا شرمنده 

هم نظر خودتمولی میگم‌کاش بشه یهو دنیا تو یه لحظه نابود بشه هیجکس داغ هیچکسو نبینهمنم واقعا میدونم خا ...

دور از جون این تجربه رو ژاپنی ها در بمباران هیروشیما و ناگازاکی داشتن😢

تو برنامه ی زندگی پس از زندگی یه آقایی اون لحظه رو در ژاپن دیده بود

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دور از جون این تجربه رو ژاپنی ها در بمباران هیروشیما و ناگازاکی داشتن😢تو برنامه ی زندگی پس از زندگی ...

جدیییی

وای حیف من ندیدمششش

چی میگفت ازون‌ماجرا؟؟؟

نمیدونی کدون فصل و کی بود منم برم ببینم

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

دور از جون این تجربه رو ژاپنی ها در بمباران هیروشیما و ناگازاکی داشتن😢تو برنامه ی زندگی پس از زندگی ...

چطوری دیده بود 

جدییییوای حیف من ندیدمشششچی میگفت ازون‌ماجرا؟؟؟نمیدونی کدون فصل و کی بود منم برم ببینم

😂چرا انقد مشتاق