2777
2789
عنوان

با خوندن حرفم سرتون سوت میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست
جدییییوای حیف من ندیدمشششچی میگفت ازون‌ماجرا؟؟؟نمیدونی کدون فصل و کی بود منم برم ببینم

نه عزیزم یادم نمیاد خیلی قشنگ بود تجربیاتش از آدم های نخستینی رو دیده بود تا...

دیگه اسپویلش نمیکنم تا خودت ببینی

میگردم اگه پیدا شد براتون مینویسم کدوم قسمت بوده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدییییوای حیف من ندیدمشششچی میگفت ازون‌ماجرا؟؟؟نمیدونی کدون فصل و کی بود منم برم ببینم

اینه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نه عزیزم یادم نمیاد خیلی قشنگ بود تجربیاتش از آدم های نخستینی رو دیده بود تا...دیگه اسپویلش نمیکنم ت ...

مرسی

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

الهی خیر ببینیمرسی ازت

خواهش میکنم عزیزم، سلامت باشید😘❤

چطوری دیده بود

میگفت  تو بازار ژاپن بوده و کارهای عادی و روزمره ی مردم رو میدیده که یهو بمب میزنن و مردم یکجا پودر و نابود میشن

میگفت اصلا نفهمیدن که چه به سرشون اومد😔

مرسی

فقط این که من عکسش رو گذاشتم انگار فقط همون یه  قسمت ژاپنه و کامل نیست

شما کاملش رو پیدا کنید، نوشته قسمت ۳

برای برنامه ی همین امسال بوده

فقط این که من عکسش رو گذاشتم انگار فقط همون یه قسمت ژاپنه و کامل نیستشما کاملش رو پیدا کنید، نوشته ...

جدی

حتما میبیتم

خدا خیرت بدههه

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

جدیحتما میبیتمخدا خیرت بدههه

سلامت باشید عزیزم😘💞