2777
2789

شوهرم سه شنبه عمل فتق داره منم با خونوادش قهرم دیگه نمیریم خونشون چندماهه رفت امد نداریم شوهرم باهاشون حرف میزنه فقط من قهرم باهمشون حالا موندم چیکار کنم سه شنبه ک عمل داره مطمئنم میان بیمارستان استرس دارم دوس ندارم ببینمشون چیکارکنم اونجام تنها میمونم پشت در اتاق عمل اونا میان چیکار کنم چندساعت اونجاییم چه رفتاری داشته باشم بنظرتون دوتا خواهراش میان با مامانش

عمل فتق چیه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم سواله

ببینیم چیه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یه سلامی بکن و بشین سر جات 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حتما سعی کن اشتی کنی باهرکدوم که راحتی به بهونه نگران بودن برای شوهرت گریت بگیره که دلشون بسوزه با اونی نزدیکی بگیر که میدونی مهربون تر ...خلی دختر ..وثتی شوخرت حرف میزنخ تو چرا کاسه داغ تر از اشی خودتو بزن به اون راه و سرحرف باز کن باهاشون ولی خب صمیمی نشو باهاشون که موضوعی پیش نیاد دوراردور اما ارتباط داشته باش  حتما سعی کن شاتی کنی بنظرم امیدوارم به خیر بگذره برات گلم مطمئنم از پسش برمیای چیزی نیس

خب باهاشون اگ‌صلاح‌میدونی‌موقعیت خوبیه برا اشتی

دوست ندارم اشتی کنم ۱۰ ساله عروسی کردیم هربار یجور منو میچزونن تهمت دزدی اینو نمیتونم ببخشم یه ماه پیشم شوهرم بادخترم رفت خونشون پیش دخترم کلی ب من فحش دادن 

دوست ندارم اشتی کنم ۱۰ ساله عروسی کردیم هربار یجور منو میچزونن تهمت دزدی اینو نمیتونم ببخشم یه ماه پ ...

خاک تو سرشون

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …