2777
2789
عنوان

شوهرم عمل داره با خونواده شوهرم قهرم 😖😫

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 34 پست
دوست ندارم اشتی کنم ۱۰ ساله عروسی کردیم هربار یجور منو میچزونن تهمت دزدی اینو نمیتونم ببخشم یه ماه پ ...

اعتنا نکن بهشون

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ گفت خبرم کن من برم تاپیک بقلیا ی دور بزنم

تو گوکل ی سرج کردن انگار بیرون زدگیه ی چیزی از بدته

بعد برش میگردونن تو😐فعلا اینو پیش زمینه داشته باش

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

منم قهرم ۳ساله

بااین تفاوت ک مادرشوهرم عمل خیلی سخت و ریسکپذیری داشت دیگه برداشتم بهش زنگ زدم

حالا ازش دورم ولی تو اون حین ک استرس عمل اینو داشتم

به شوهرم میگفتم بعد عمل مادرت شام یا نهار بگو بیان خونمون هنوز بیمارستانه البته و عملش خوب بوده

الان پشیموووونم مثل چی.

شوهرت ک اتاق عمله اگ دیدی اومدن خونوادش نهایت یه سلام بده بعد برو بشین یجای دورتر از دیدرس اونا

دوست ندارم اشتی کنم ۱۰ ساله عروسی کردیم هربار یجور منو میچزونن تهمت دزدی اینو نمیتونم ببخشم یه ماه پ ...

خدا ازشون نگذره. باهاشون صحبت نکن یک نفر از خانواده خودت رو حتما با خودت ببر ترجیحا برادرت بیاد. 

تو گوکل ی سرج کردن انگار بیرون زدگیه ی چیزی از بدتهبعد برش میگردونن تو😐فعلا اینو پیش زمینه داشته با ...

😂😂😂😂 مرسی 

حالا ببینیم خود اسی چی میگ چیه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
هرنی اینگوینال یا فتق روده ینی بخشی از روده از عضلات شکم بیرون زده

مرسی عزیرم

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
😂😂😂😂 مرسی حالا ببینیم خود اسی چی میگ چیه

خود اسی هم گفت

🥲

اخه شوهرمم با خانواده من قهره اونام بیان اون عوضیا بی محلی میکنن بهشون بدتر حرصم میدن

🙁 بچه بازی راه انداختین تو شوهرت؟ تو با خانواده اون قهری اون با خانواده تو 

خب دوستی چیزی اگ داری با خودت ببر

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
حتما سعی کن اشتی کنی باهرکدوم که راحتی به بهونه نگران بودن برای شوهرت گریت بگیره که دلشون بسوزه با ا ...

وای اصلا اونجوری نیستن ک بشینم تعریف باهاشون اینقد اشغالن شاید اصلا جواب سلام منم ندن بااینکه مقصرن ولی اینقد حالا  منوخراب میکنن و نادیده میگیرن ک میدونم داستان دارم حالا اونجا بعد حالا میخوان ادای خوبارو دربیارن هی قوربون صدقه شوهرم برن مثلا بگن ما خوبیم باهم اه اه