2777
2789
عنوان

خجالت اور ترین کاری که کردی یا دیدی تعریف کن🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 91 پست

رفتم داروخونه ی لحظه عطر هاشو دیدم سرمو بردم جلوتر رفتم تو شیشه 😐 دختره ک جواب ادمو میده تو داروخونه لبو شد از خنده 🤣🤣🤣

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

دوران مجردی ی گپ داشتم دوستام بودن بعد چون دوستام عاشق مامانم هستن و مامانم خیلی مهربونه بهشون محبت میکنن محبورش کردن تل نصب کنه بیاد گپ بعد یروز یکی از دوستان داشت مارو دعوت میکرد این وسطم من داشتم سر ب سر همه میذاشتم مامانم میخاست بهم بگه دهنتو ببند اشتباهیی ریپ زد رو اون دوستم ک داشت دعوت میکرد کفت ببند😂

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبارم رفتم مغازه خرید کنم میخاستم کلم بگیرم گفتم ببخشید  اقا کیلم داری نذاشتن سر بیاره بالا فرار کردم،😂😂😂😂😂

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

کلاه دونفره😄

تک نفره بود مدل ۲ نفره😅😆😁

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
وای.تو اصلا نفهمیده بودی چی میگی.ولی اون بزرگ بود میفهمید و به غیرتش برخورده بود.الانم با خودش میگه ...

الان میگه میخندیم یهو کپام گل میندازه از خجالت🤣🤣🤣

همینو بگو

گر چه من ک.میکنم تو. دهنش🤣🤣

خنده‌دار نیست شرم آور بود

تو کلاس هنر انقد باید با خودمون وسیله ببریم تا خرتناق 

یکی از هم‌کلاسیای پسر داشت طراحی توضیح می‌داد بهم، وقتی تموم شد اومدم وسایلمو جمع کنم گوشی طرف رو هم برداشتم برم یهو از دستم درآورد😂 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من