2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟سرچی؟شوهرت چیزی نگفت

سر اینکه از وقتی شما دو تا عروسا اومدید.  پسرام دیگه مثل قبل به مادرشوون محبت نمیکنن. 

شما عروسا به  پسرای من بی توجهی به والدین رو یاد  دادید. 

منم جوابشو دادم  و گفتم کافر همه را به کیش خود پندارد. 

دیگه بحث بالا گرفت گفت مشو از خونه م برو بیرون. 

حتی نذاشت لباس بیرون بپوشم. 

با همون لباس تو خونه رفتم بیرون و مانتو شلوارمو از پنجره انداخت تو کوچه. 

شوهرمم با مادرش قطع ارتباط کرد.  اول که یه ماه تو ماشین میخوابید تا خونه اجاره کنیم ـ

بعدشم خونه اجاره کردیم. 

مادرشوهره نه به پسرش گفت مردی یا زنده.  ولی بعد از سه چهار ماه به پسرش اس ام اس داد و ابراز پشیمونی کرد.  شوهرمم براش شرط و شروط گذاشت واسه اشتی. مادره زبونی قبول کرد ولی هنوز انجام نداده تا پسرش واقعی آشتی کنه 

وای چه بد😥چطوری روش شد این کارو بکنه

نمیدونم واقعا. 

اولش خیلی دوسش داشتم و دلم براش میسوخت چون مادرشوهرم تو بچگی یتیم بوده ومادرش زود میمیره باباشم ولش میکنه خاله ش بزرگش میکنه. 

البته خدا براش تو ازدواج جبران کرد. پدرشوهرم خیلییی پولداره و کل زندگیشو به نام مادرشوهرم کرده. خیلی هم مهربونه و هر چی مادرشوهرم بگه پدرشوهرم براش انجام میده. 

خانواده ی پدرشوهرمم ظاهرا خیلی مهربونن حالا باطن رو نمیدونم ولی مادرشوهرم باهاشون قطع رابطه ست. 

شوهر من و برادرشوهرمم خیلی به مامانشون محبت میکنن ولی مثلا قبلا اگه هر هفته مامانشونو میبردن دور دور یا براش هدیه میخریدن بعد از ازدواج دیگه دو ماه یه بار یا ماهی یه بار شده بود و دیگه بیشتر اینکارا رو برا زنشون میکردن.

حس میکنم همه رفتاراش و توجه طلبیه زیادش ریشه در مشکلات کودکی داره 

من هیچوقت قصد نکردم با کسی اگه دیدم حضور طرف مضره کلا حذفش کردم

با خانواده هم نهایت یه ساعت بعدش مث اسکلا لبخند به لب بودم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
سر اینکه از وقتی شما دو تا عروسا اومدید. پسرام دیگه مثل قبل به مادرشوون محبت نمیکنن. شما عروسا به ...

چرا تو ماشین چرا نبردیش خونه خودتون بخوابه اخه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …