2777
2789
عنوان

امشب قلبم مچاله شدددد از تاپیک اون آقا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 147 پست

گوش نکنیا حرف اونو

مرد اگه کسی رو بخواد هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره 

اونم بلاک کن بگو بعد این همه سال این حرفها دیگه معنایی ندارند

جلوی بعضی احساسات رونگیری زندگیتو به آتیش میکشن

الان حق داری دلتنگ شدی ولی از روی این احساس کاری انجام نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ته دلم آرزو میکنم تو جایگاه من قرار بگیری تا یاد بگیری برای کسی تاسف نخوری مریم مقدس

من تازه۲ماهه با عشقم کات کردم تا موقعی که فراموشش نکردم ازدواج نمیکنم 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بهش بگو من دیگه بهت علاقه ای ندارم بچه هام برام با ارزش ترن تو هم تبدیل به یه خاطره شدی برو پی کارت ...

هزار بار بهش فحش دادم بلاک کردم گفتم دیگه تموم شد اما باز سال دیگش با ی پیج دیگ پیداش میشه

شوهرم اصلا نمیره ک من اقدام کنم ب طلاق

شوهرت گناه داره نذار دلش بشکنه اینو بدون زمین به شدت گرد هست عزیزم.... هم من هم دوستم از عشقمون گذشتیم و الان هر کدوم زندگی می‌کنیم کنار همسرامون چون انتخاب کردیم هیچ چیز به اجبار نیست 

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

اسی تو شهر ما خانمه به خاطر دوس پسرش طلاق گرفت با دوتا دختر بچه مرده بعد از طلاق زد زیر همه چیز خانم ...

نه اینکه بخاطر ی پسر دیگ طلاق بگیری اشتباهه من واقعا میخوام تنها باشم

اونیکه فکر میکنی عشقه فقط و فقط وساوس شیطانیه...شیطان همیشه به دنبال نقطه ضعفها میگرده هر جا دریچه ای برای ورود ببینه ورود میکنه و از همون طریق انسان رو تا قعر فلاکت و بدبختی میبره.این افکار و احساسات القا میشه به شما توسط اجنه کافر.گناه رو تحت عنپان عشق برات زینت میدن.به خدا پناه ببر و ذکر استغفار رو فراوان بگو

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بعد ۱۳ سال ؟ 

عاشقت نیست فقط خواسته یه تیری تو تاریکی بندازه و باهات باشه 

وگرنه سیزده سال پیش کدوم گوری بوده ؟ 

فامیل ما پسره نوزده سالش بود گفت دختره رو بدن به خواستگارش خودمو از پشت بوم پرت میکنم خانواده اش سریع رفتن خونه دختره پیش خاستگاره گفتن پسرم داره خودشو می‌کشه خلاصه الان اون پسر ب عشقش رسید و ماشاالله دو تا پسر دارن و خیلی خوشبختن 

به این میگن عاشقی نه اون آقا که متاهل شدی و بچه داری تازه یادش افتاده عاشقته 

چون مادرشوکتک زده عاشقه!!!

اون حیوونه خدابهت نظر کرده توزندگیت نیست

طفلی اون بچه گیر  مادرای هوس باز میوفتن

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
هزار بار بهش فحش دادم بلاک کردم گفتم دیگه تموم شد اما باز سال دیگش با ی پیج دیگ پیداش میشه

شما فک میکنی اخلاق و علاقه شما و اون آقا و حستون کاملا مثل ۱۳ سال پیشه؟

شما اون موقه یه آدم و احساساتی بودی الان یه آدم دیگه خیلی چیزا فرق کرده 

نه بخاطر اون جدا نمیشم اما ای کاش میشد بخاطر خودم جدا بشم

ولی به نظر من به خاطر بچه هات بشین زندگیتو بکن اگه شوهرت خوبه.بچه هاتو قربانی نکن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
درود بر شرفت ❤

ممنونم❤️🧡 من واقعیت رو گفتم عشق باید این باشه گناه همسر اون آدم و شوهر من چیه که دلشون بشکنه بعدم اون عشق ۲۲ سال پیش قشنگ بود اگه وصالی در کار بود الان ۲۲ سال گذشته الهی هر جا هست دلش خوش و کنار همسر و بچه هاش شاد باشه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

نه اینکه بخاطر ی پسر دیگ طلاق بگیری اشتباهه من واقعا میخوام تنها باشم

آره تنهاباشی!!!!!!

بعد برسی به کثافت کاریت باعشق قدیمیت اونم مس دستمال پرتت کنه اونور

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔