2777
2789
عنوان

امشب قلبم مچاله شدددد از تاپیک اون آقا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 147 پست

منم عاشق شدم کارم ب روانشاسی رسید بازم حس میکنم عاشق میشم...چون خدا این همه نعمت به ما داده وقتی یکیو عاشقشی و به هم نمی‌رسین دوباره بازم میتونی عاشق بشی ولی از بچگی انقد تو سرمون داستانای لیلی مجنون واینارو کردن تو سرمون یا این اهنگای عشق و اول و این مزخرفات ک فکر می‌کنیم عشق فقط یباره 

آدما میتونن چندین بار عاشق باشین حتی عشقای بعدی شدیدتر از همون اولیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برای جوونیم میسوزه از زندگی چیزی نفهمیدم زندگیم اجبار بود😭

الان میخوای ملت بهت حق بدن ب خاطر احساسی ک داری؟ هیچکس نه ب تو حق میده نه ب اون بی وجدانی ک با وجود زندگي و شوهر و بچه پیگیرته

از کجا معلوم راست میگه شاید اومده زندگیتو متلاشی کنه بره وگرنه ۱۳سال پیش چیکار کرد برای رسیدنت؟

راستش اونموقع خیلی بچه بود بعد اینکه من ازدواج کردم فهمیدم مادرش و کتک زده بخاطر من ،،، نه من خودم به پسرا بدبینم اما این یکی نه همون موقع ک ازدواج کردم ب داداشم پیام داد بعدش ک اینستا اومد ب من پیام داد الان چند ساله ک میگ برگرد ن ک دائم با هم در ارتباط باشیم اما منو دنبال میکنه بعضی وقتا ک مثل من بهش فشار میاد این پیامو میده

ببخشید عزیزم ولی الان دیگه خیلی دیر شده باید قبل ازدواج فکر میکردی و ازدواج نمیکردی نه الان که شوهر و بچه داری.از کجا معلوم که اگه طلاق هم بگیری اون آقا بازم شما رو بخواد چون شرایط شما فرق کرده حتما با خودش میگه الان بخاطر من شوهرو بچه اش رو ول کرده چجور بهش اعتماد کنم.بازم ببخشید نظر خودم رو گفتم آدم تو شرایط مختلف نظرهای مختلفی رو بدونه خیلی بهش کمک میکنه.بچسب به زندگی واقعیت نه زندگی خیالی که هیچیش معلوم نیست

بابا اون میخواد مختو بزنه بیچاره همسرت گناه داره چرا حرف اونو باور میکنی

نه ما الان هیییچوقت همدیگرو ندیدیم بعد ازدواجم هیچوقت ارتباط دوست پسر دختری نگرفتیم فقط بهش ک فشار میاد شروع میکنه ب نفرین کردن

ریدم به اینستا ببخشید البته ولی پی پی کرده. به زندگیها

ووااایییی دقیقا زیاد شدن فحشا وخیانت فقط به خاطر این اینیستای کوفتیهههه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

راستش اونموقع خیلی بچه بود بعد اینکه من ازدواج کردم فهمیدم مادرش و کتک زده بخاطر من ،،، نه من خودم ب ...

خودت فک کن بخاطر دختر مردم مادرشو کتک زده 

یعنی پسری که مادرشو کتک بزنه 

میتونه مرد خوبی برات باشه🤌

شک نکن تورم کتک میزد یروزی راحتم قیدتو میزد 

اگه عاقل و عاشق بود خونوادشو راضی میکرد 

راهی واسه بدست اوردنت پیدا میکرد 

الان بخدا سرش عاشقیت نیست 

چون خودش بجایی نرسیده 

میخاد سرت قمار بزنه 

به شوهرت و بچت دل خوش کن بلاکش کن 

بگو دوستت ندارم برو 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش(:✨🫶🏻️