2777
2789
آره عزیزماستخدام شدم آزمون ما پارسال بود فقط گفتار و کاردرمانیامسال رو نمیدونم چطوره ولی فک نکنم ا ...

ای بابا یعنی چون با استخدامی وارد شده بودین بهتون سخت میگرفتن؟ با خود بچه های فرهنگیان اینجور نیستند؟

الان فقط گفتار درمانی میکنین؟ اخه انصرافش هزینه سنگینی هم داره🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از آموزش پرورش اونا پیراپزشکی نمیخانآموزگار میخان ک تا میتونن بهش زور بگنماهارو چون میدونن چ ...

منابعی ک خوندین روازکجااوردین؟میخوام امسال ثبت نام کنم رشتم حقوقه

ای بابا یعنی چون با استخدامی وارد شده بودین بهتون سخت میگرفتن؟ با خود بچه های فرهنگیان اینجور نیستند ...

با ما ک توانبخشی هستیم خوب نیستن

مراجعا مارو دکتر صدا میکنن  اینا چشم ندارن ببینن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

ای بابا یعنی چون با استخدامی وارد شده بودین بهتون سخت میگرفتن؟ با خود بچه های فرهنگیان اینجور نیستند ...

آره  گفتار درمانم 

نه هزینه انصراف ندادم اصلا هزینه نداشت

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

استارتر برای خودت میخوای؟تو تاپیک قبلی دیدم میخواید دوباره کنکور بدیاگه فرهنگيان میخوای چرا یباره بر ...

نه گلم

هدفم فرهنگیان نیست

این رو برای یه دوستایه پیرا م پرسیدم

ولی خب خودمم امسال پیرا قبول شدم اما نرفتم اما در کل میخواستم شرایطش رو بدونم

با ما ک توانبخشی هستیم خوب نیستنمراجعا مارو دکتر صدا میکنن اینا چشم ندارن ببینن

ای بابا چقدر چشم و همچشمی توشون زیاده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من خودمم تو محیط های اینجوری دووم نمیارم

منابعی ک خوندین روازکجااوردین؟میخوام امسال ثبت نام کنم رشتم حقوقه

عزیزم رشته ها و منابع فرق داره

بعدم من حتی یه خط نخوندم

همینجوری قبول شدم

ای بابا چقدر چشم و همچشمی توشون زیاده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من خودمم تو محیط های اینجوری دووم نمیارم

ببین جدا از اینا  حقوقش خیلی کمه

براکسی خوبه ک همین یه شغل رو بخاد تفریحی داشته باشه یه پول توجیبی

برامن ک زندگی مستقل دارم اصلا خوب نبود

از کار اصلیم انداخته بود منو

این‌ ماه ۲۲ ملیون فقط پس انداز کردم

بشدت خرجم بالاس

اونجا کل حقوقش ۱۰ تومن ب زور میرسید  

ممنونم عزیزم لطف کردیچون از یه نفر شنیده بودم ک هزینه انصراف داشت البته امسال

ببین اگ رسمی باشی انصراف بدی هزینه داره

من یه پیام دادم ب مسعول‌مون ک حالم ازش بهم میخورد

گفتم از فردا نمیام. تمام 

ببین جدا از اینا حقوقش خیلی کمهبراکسی خوبه ک همین یه شغل رو بخاد تفریحی داشته باشه یه پول توجیبیبرا ...

بله حقوقش کمه 

من خودمم روحیه مستقلی دارم 

دنبال کارایی هستم ک درامدایه واقعا بالاتری داشته باشن

امسال میخوام کنکور بدم انشاالله خودم هدفم پزشکیه اما خانوادم میگن برم فرهنگیان برای همین خواستم یکم هز استخدامی از طریق پیرا مطلع بشم