مزلسون مدیر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1376 عنوان استخدامی آموزش پرورش | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست بچه ها با لیسانس پیراپزشکی میشه استخدامی آموزش پرورش شرکت کرد؟لطفا کسایی ک از دفترچه خبر دارن بگن امروز | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
greenlady عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 44 پارتی و اینا نداشت؟از طریق ازمون استخدامی قبول شد؟ از چند و چونش اطلاع ندارم
مزلسون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1376 آره عزیزماستخدام شدم آزمون ما پارسال بود فقط گفتار و کاردرمانیامسال رو نمیدونم چطوره ولی فک نکنم ا ... ای بابا یعنی چون با استخدامی وارد شده بودین بهتون سخت میگرفتن؟ با خود بچه های فرهنگیان اینجور نیستند؟الان فقط گفتار درمانی میکنین؟ اخه انصرافش هزینه سنگینی هم داره🥲🥲
loveb عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 1650 متنفرم از آموزش پرورش اونا پیراپزشکی نمیخانآموزگار میخان ک تا میتونن بهش زور بگنماهارو چون میدونن چ ... منابعی ک خوندین روازکجااوردین؟میخوام امسال ثبت نام کنم رشتم حقوقه
greenlady عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 44 استارتر برای خودت میخوای؟تو تاپیک قبلی دیدم میخواید دوباره کنکور بدیاگه فرهنگيان میخوای چرا یباره برای فرهنگيان نمیخونی؟
تراپیست_بیکار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 594 ای بابا یعنی چون با استخدامی وارد شده بودین بهتون سخت میگرفتن؟ با خود بچه های فرهنگیان اینجور نیستند ... با ما ک توانبخشی هستیم خوب نیستنمراجعا مارو دکتر صدا میکنن اینا چشم ندارن ببینن دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز! اگ تاپیک میزنین، تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.
تراپیست_بیکار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 594 ای بابا یعنی چون با استخدامی وارد شده بودین بهتون سخت میگرفتن؟ با خود بچه های فرهنگیان اینجور نیستند ... آره گفتار درمانم نه هزینه انصراف ندادم اصلا هزینه نداشت دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز! اگ تاپیک میزنین، تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.
مزلسون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1376 استارتر برای خودت میخوای؟تو تاپیک قبلی دیدم میخواید دوباره کنکور بدیاگه فرهنگيان میخوای چرا یباره بر ... نه گلمهدفم فرهنگیان نیستاین رو برای یه دوستایه پیرا م پرسیدمولی خب خودمم امسال پیرا قبول شدم اما نرفتم اما در کل میخواستم شرایطش رو بدونم
مزلسون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1376 با ما ک توانبخشی هستیم خوب نیستنمراجعا مارو دکتر صدا میکنن اینا چشم ندارن ببینن ای بابا چقدر چشم و همچشمی توشون زیاده🤦🏻♀️🤦🏻♀️من خودمم تو محیط های اینجوری دووم نمیارم
تراپیست_بیکار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 594 منابعی ک خوندین روازکجااوردین؟میخوام امسال ثبت نام کنم رشتم حقوقه عزیزم رشته ها و منابع فرق دارهبعدم من حتی یه خط نخوندمهمینجوری قبول شدم دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز! اگ تاپیک میزنین، تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.
مزلسون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1376 آره گفتار درمانم نه هزینه انصراف ندادم اصلا هزینه نداشت ممنونم عزیزم لطف کردیچون از یه نفر شنیده بودم ک هزینه انصراف داشت البته امسال
تراپیست_بیکار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 594 ای بابا چقدر چشم و همچشمی توشون زیاده🤦🏻♀️🤦🏻♀️من خودمم تو محیط های اینجوری دووم نمیارم ببین جدا از اینا حقوقش خیلی کمهبراکسی خوبه ک همین یه شغل رو بخاد تفریحی داشته باشه یه پول توجیبیبرامن ک زندگی مستقل دارم اصلا خوب نبوداز کار اصلیم انداخته بود منواین ماه ۲۲ ملیون فقط پس انداز کردمبشدت خرجم بالاساونجا کل حقوقش ۱۰ تومن ب زور میرسید دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز! اگ تاپیک میزنین، تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.
تراپیست_بیکار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 594 ممنونم عزیزم لطف کردیچون از یه نفر شنیده بودم ک هزینه انصراف داشت البته امسال ببین اگ رسمی باشی انصراف بدی هزینه دارهمن یه پیام دادم ب مسعولمون ک حالم ازش بهم میخوردگفتم از فردا نمیام. تمام دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز! اگ تاپیک میزنین، تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.
مزلسون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1376 ببین جدا از اینا حقوقش خیلی کمهبراکسی خوبه ک همین یه شغل رو بخاد تفریحی داشته باشه یه پول توجیبیبرا ... بله حقوقش کمه من خودمم روحیه مستقلی دارم دنبال کارایی هستم ک درامدایه واقعا بالاتری داشته باشنامسال میخوام کنکور بدم انشاالله خودم هدفم پزشکیه اما خانوادم میگن برم فرهنگیان برای همین خواستم یکم هز استخدامی از طریق پیرا مطلع بشم
مزلسون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1376 ببین جدا از اینا حقوقش خیلی کمهبراکسی خوبه ک همین یه شغل رو بخاد تفریحی داشته باشه یه پول توجیبیبرا ... انشاالله همیشه پرروزی باشی
مزلسون مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1376 ببین اگ رسمی باشی انصراف بدی هزینه دارهمن یه پیام دادم ب مسعولمون ک حالم ازش بهم میخوردگفتم از فردا ... چه خوب ک اینجوری تونستین بیاین بیرون