2777
2789

خونمون دیواراش داغونه الان هم واقعا وضع مالیمون بده 

۴ ۵ روز دیگه مهمونهای مهمی دارم 

میشه یکم راهنمایی کنین خودمون رنگ بگیریم بزنیم 

دیوارهامون ماته خیلی زود کثیف میشه و مات بیشتر کثیفی رو نشون میده 

چه رنگی بگیریم بزنیم ک زیاد کثیف نشه و معلوم نکنه 

و اینکه ما قبلا سفید رنگ کرده بودیم بعد سفیده بعد یه مدتی رنگش یجوری میشه یجور به زردی میزنه کلا رنگه عوض میشه یجور انگار ته رنگ زردو قهوه ای میگیره 

میشه بپرسین یا راهنمایی کنین لطفا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

خیلی برام مهمه 😭😭

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

اگه دیوار خراب رنگ کردن کلی دنگ و فنگ داره سنباده و بتونه و... راحت آرین و کم خرج تر از اینها برچسبهای دیوار  که از کاغذ دیواری ضعیف تر اما چندین سال کار می‌کنه و دلتو بزنه کندنش هم راحت پوشش خوبی هم داره 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

خودتون هم میتونید نصب کنید و کثیف کاری و بو هم ندارم ولی رنگ حتی آکرلیک هم زمان بریش بیشتر 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون رنگ روانیه که بعد از مدتی زرد نیشه . شنا باید رنگ اکرلیک بزنید . البته من روی دیواری که رنگ روغنی داره امتحان نکردم که ببینه رنگ اکرلیک روش خوب می مونه یا نه . چون احتمالا بعد از مدتی بریزه چون رنگ روغنی زیرش.  شما یه رنگ کرم یا طوسی خیلی روشن هم میتونید بزنید . بستگی به رنگ بقیه وسایلتون داره البته . 

اگه دیوار خراب رنگ کردن کلی دنگ و فنگ داره سنباده و بتونه و... راحت آرین و کم خرج تر از اینها برچسبه ...

آخه الان میگم وضع مالی خوبی نداریم 

وگرنه رنگ کار میاوردیم 

چنده اون برچسبها متری

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم