2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنی منظورش خودمم؟🥲 آخه الان یه نفر گفت فکر نکنم رو تو کراش باشه بعد اگه رو من کراشه چرا زیاد پیگ ...

نمیدونم والا ولی من هرچی اینجوری غیر مستقیم گفته منظورش خودم بودم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
واقعن منظورش خودم بودم😂؟ آخه پس چرا پرسیدم کیه گفت نمیشناسی بعدم پرسیدم کجا دیدیش گفت تو خیابون دید ...

چرت گفته😂

تو ی بار برگرد بش بگو ی پسره هس خیلی دنبالمو داره مجازی حالا موندم باهاش وارد رابطه بشم یا ن نظرت چیه؟

اونجا معلوم میشه ک روت کراش داره یا نن🌚

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

چرت گفته😂تو ی بار برگرد بش بگو ی پسره هس خیلی دنبالمو داره مجازی حالا موندم باهاش وارد رابطه بشم یا ...

چششم حتما اینکارو میکنمممم بعد عکس العملش چجوری باشه که معلوم بشه کراش هست یا نه؟ و اینکه واقعا مطمئن هستی که منظورش خودم بود؟

چششم حتما اینکارو میکنمممم بعد عکس العملش چجوری باشه که معلوم بشه کراش هست یا نه؟ و اینکه واقعا مطمئ ...

قشنگ حالتاش ضایس مثلا میگ کیه؟چجوریه؟ببینمش؟آیدیش چیه؟ یا این ک مثلا ممکنه خیلی یهویی بگه جوابشو نده خب بلاکش کن .ک خب این حرفو نمیتونه بزنه چون تو باید جوری ازش نظر بخای ک انگار خودت دوس داری وارد رابطه شی ولی میخای نظر اونم بدونی!

حالا من مطمئنم نباشم تو خودت شک نکردی خدایی؟😂

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

قشنگ حالتاش ضایس مثلا میگ کیه؟چجوریه؟ببینمش؟آیدیش چیه؟ یا این ک مثلا ممکنه خیلی یهویی بگه جوابشو نده ...

خب اگه بگه ایدیشو بده چی بگم😭😂

نه واقعا راستش من خیلی خنگم که طرف غیر مستقیم منظورشو بگه بهم باید مستقیم بگه😭

واقعا منظورش منم یعنی؟

خب اگه بگه ایدیشو بده چی بگم😭😂نه واقعا راستش من خیلی خنگم که طرف غیر مستقیم منظورشو بگه بهم باید م ...

بگو ن دیگ من فق نظرتو خاستم.

خب خنگ نباشش 😂😂

ب احتمال ۸۰ درصد ممکنه تو باشی

خب اوکیه🤣واقعن از کجا مطمئنی که به احتمال ۸۰ درصد منم😭ببخشید هی سوال میپرسم😭

کاش جلوم بودی🤣

باباا خب اصن چرا یهویی باید ازت با کسی در ارتباطی یا ن؟یا چرا وقتی ازش میپرسی دختره کیه بگه نمیشناسیش؟جا این ک مشخصات بگه و ازش تعریف کنه؟

ن راحت باش😔

کاش جلوم بودی🤣باباا خب اصن چرا یهویی باید ازت با کسی در ارتباطی یا ن؟یا چرا وقتی ازش میپرسی دختره ک ...

جلوت بودم میزدی تو گوشم؟🤣🤣😭

بعد همچین یهوییه یهویی نبود یعنی قبلش اول احوال پرسی و اینا کردیم 

هنوزم به نظرت ۸۰ درصد احتمال داره من باشم؟

ممنون عزیزم😂😭