2777
2789
عنوان

خانمی که ده سال پیش دنیام بود

| مشاهده متن کامل بحث + 54593 بازدید | 457 پست

لایک بیزحمت

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیا فقط منم ک این تاپیکو باور نکردم؟

وقسم میخورم ک همه حرفای اسی فیک و دروغه😂

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اشباهت کردی که از حرص اون خودتو انداختی چاه

خیلییییییییی... 

خودمو بدبخت کردم 

انگشتمو شکوند بیکار بود باز زندگی کردم گفتم بخت دوممه آبروم میره طلاق بگیرم 

ولی بعدش فهمیدم اموالشو زده بنام زن داداشش منم دیگه رفتم قهر

گفتم مثله یه سگ زندگی کردم باهات هیچی نداشتی 

الان اموال رو میکنی بنام یکی دیگه 

جالب اینجاس شوهر اولم به گوشش خورده که در حال دادگاه رفتنم 

اومد فالوم کرد منم بلاکش کردم 

آیا فقط منم ک این تاپیکو باور نکردم؟وقسم میخورم ک همه حرفای اسی فیک و دروغه😂

یه چیزی بگم؟من به شخصه خودم کاری ندارم ک این تاپیک راسته یادروغه خب ولی اینومیدونم ک همچین چیزی واسه خیلی ازادماپیش میاداقاوخانم هم نداره پدردخترراضی نیس متقابلاهم پدرپسرراضی نیس 

فقط کاربرای ساده که باور کردن😐😐😐

طرف فامیل نزدیکته بازم درجریان همه چیز زندگیش نیستی که از رو تاپیکاش شناساییش کنی بعد این یهو بعد ۱۰ سال طرفو شناخته ولمون کن بابا

خیلییییییییی... خودمو بدبخت کردم انگشتمو شکوند بیکار بود باز زندگی کردم گفتم بخت دوممه آبروم میره طل ...

ای بابا ا چاه درآمدن افتادی تو چاله.خدا یه دلت آرامش بده

تنها خدا برایم کافیست

اینکه الان بعضیا دارین منکر بر شناسایی میشین

پس زمانی که میگن شناسایی شدیم تاپیک رو گزارش بزنید یک دروغ است.

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای انسان بودن زیادی آسیب پذیر بودم کاش درختی ، تخته سنگی،چیزی بودم..

اینکه الان بعضیا دارین منکر بر شناسایی میشینپس زمانی که میگن شناسایی شدیم تاپیک رو گزارش بزنید یک در ...

بدبخت شناسایی شدبا این پربازدیدی کاش بترکه حداقا اگه راست باشه اتفاقی برا زندگی اون بنده خدانیفته

((درخواست دوستی هیشکی روقبول نمیکنم اینوهزار باربخون))