2777
2789

بچه های من سه ساله و یک سال و نیم هستن ولی کل روز توی خونه هستن حتی شده یک ماه حیاط هم نداریم که اونجا بازی کنن حداقل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دختر هشت ساله دارم دیگه قصد بچه آوردن ندارم ، بیرون هم سرده نمیبرم ، گاهی نوه ی صاحبخونمو میارم باهم بازی میکنن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

بچم پنج ماهشه ولی بعضی موقع ها تو بغل میبرمش بیذون بچرخه یک ماه اون بیچاره ها تو خونه نگه میداری چرا نمیبری پارک و خانه بازی باور کن رو بزرگسالی سونم تاثیر داره اینجوری مردم گریز و غیر اجتماعی میشن

همسرم تا ۷ شب سرکاره 

ولی من و بچه ها باهم میریم پیاده روی ،پارک میبرم،خانه بازی 

روزایی که همسرم تعطیله 

باهم میریم 

هر پنج شنبه یا جمعه حتما میبرم جایی 

بچه های من ۸ و ۶ ساله هستن عاشق پیاده روی هستن کلی

بچم پنج ماهشه ولی بعضی موقع ها تو بغل میبرمش بیذون بچرخه یک ماه اون بیچاره ها تو خونه نگه میداری چرا ...

اره خودمم همین نظرو دارم 

ولی باور کن وقتی خودم تنها میبرمشون پدرمو درمیارن

چقد فاصله سنیشون خوبه لااقل همبازی همن، بله میبرم من، الان که هوا سرده میبرم خونه بازی، البته پسر من امسال پیش دبستانیه و یه نوازدم دارم بخاطر همین کمتر میبرم، 

تابستونا تو تراس آب بازی میکنه، پیاده روی میبردمش. یکم بخاطز نوزاد دستم بستست. ولی فاصلشون مثل بچه های شما بود خیلی عالی بود. خدا حفظشون کنه، بمونن برات

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد