2777
2789
عنوان

بچه شما هم موقع تکلیف نوشتن خاطره‌ تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 53 پست
ببین اصلا داد نزن سرشسعی کن جذبه داشته باشی ،که حتی بایه اخمت ساکت بشهدر مورد روش تربیتی مقتدرانه تح ...

دیروز گفتم پسرم هر کسی وظیفه ای داره من وظیفم غذا درست کردنه تو هم درس خوندن من تو هر شرایطی باید وظیفمو انجام بدم یکم جواب داد 

اینو یه مشاور بهم گفت خوب بود خدایی 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
اره لعنت بمن

خون خودت رو هم کثیف نکن الکی...چیزی که بچه باید یاد بگیره چیز دیگس خواهر من... تکالیف بهانه است....

قاطع باش فقط سر حرفت بمون و بدون داد و بیداد انگار که کلا بیخیالش شدی برو بگیر بخواب دفعه بعد شونه هاتو بنداز بالا و بگو الان تایم مشق نیست... خودت میدونی دیگه....

والا ماها بخوایم سر هرررچیزی حرص بخوریم هم خودمون پیر میشیم هم اون بنده های خدا راه رو اشتباه میرن... درکل تربیت بچه ادمو قشنگ پیر میکنه....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیروز گفتم پسرم هر کسی وظیفه ای داره من وظیفم غذا درست کردنه تو هم درس خوندن من تو هر شرایطی باید وظ ...

از راه غیرت هم میتونی وارد بشی

بگو تو مردی ، باید درس بخونی ، 

باید به من کمک کنی تا منم بتونم به کارام برسم 

وای دیگه چیزی نمونده خودمو راحت کنم از دستش

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅😅😅خیلی سخت نگیر بالاخر سال اول هست و براشون سخته سعی کن کمتر از مداد استفاده کنی مثلا دیکته کارتی بگیر یا با ماژیک بنویس روش های جذاب و بهتری هست که زود تر یاد بگیرن و خسته نشن

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
دیروز گفتم پسرم هر کسی وظیفه ای داره من وظیفم غذا درست کردنه تو هم درس خوندن من تو هر شرایطی باید وظ ...

ببین تو و پدرش الگوی اون بچه هستید

سعی کنید داد نزنید جلوی بچه 

هر کس تو خونه وظیفه ی خودش و درست انجام بده

تا بچه هم یاد بگیره

شاید این روش زود جواب نده

ولی واقعیته

یک بار این روش رو امتحان کن .

اول اگر انجام نداد بگو مثلا اگر گوشی دوس داره و میتونه نیم ساعت بازی کنه اون نیم ساعت رو ازش بگیر . 

ادامه بده باز ننوشت و اذیت کرد بدون دعوا برو آشپزخونه به کارهات برس و بگو من دیگه بهت نمیگم . 

اگر نیومد سراغت که دیگه کاری نداشته باش تا بره مدرسه . حتی از قبلش میتونی با معلم هماهنگ بشی که باهاش صحبت کنه . معمولا معلم‌ها حرفی بزنن بچه گوش میکنه و خجالت میکشم جلوی دوستاش و تکرار نمیکنه .

برای من که خیلی خوب جواب میده همون میرم آشپزخونه میاد دنبالم که بیا بنویسیم .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

منم پارسال مشکل شما رو داشتم رفتم پیش مشاور چندتا روش گفت بهتر شد. یکی اینکه بچه ها تا کلاس دوم زود خسته میشن کلا ۲۰ دقیقه کشش دارن بعد باید یه استراحتی بکنن . کلا یه ساعتی رو مشخص کن مثلا ۹ شب بگو باید تا اون موقع بنویسی و تموم کنی اگه کرد براش یه سوپرایز در نظر بگیر مثلا تخم مرغ شانسی یه روز بده یه روز باهاش بازی کن یه روز شکلات بده بعد جدول ستاره داشته باش و واسه هر روز که نوشت ستاره بده وقتی تعداد ستاره ها ی هفتگی ۵ ۶ تا شد یه جایزه بده کوچیک بده . 

من این روش رو اجرا کردم خوب بود .‌

کل تکالیف رو بهش بگو بزار انتخاب کنه . بعد برای انجامش باهاش مسابقه بزار . سعی کن زیاد کنارش نشینی راهنمایی بکن ولی عادت نده که کنارش باشی تا تکلیف بنویسه .

وقتی برای استراحت پا شد بهش بگو فقط یبار میگم بیا بنویس دیگه نمیگم اگه نیای تکلیفت می مونه و همون طور میری کلاس بزار زمانش رو تا حدی خودش مدیریت کنه 

پسر من موقع مشق نوشتن یه کلمه می‌نوشت  بعد از اتفاقای مدرسه میگفت دوباره یه کلمه می نوشت  گرسنش میشد دوباره  یکی دوتا کلمه  بعد دوباره کلی سوالای بی سرو ته می‌فهمید عصبی شدم از دستش دستشویشش می‌گرفت هنوز ننشسته دوباره بلند میشد میرفت آب بخوره یعنی تا یه صفحه می‌نوشت من و تا مرز جنون می‌برد تکالیفش تا ساعتای نه ده شب طول می‌کشید یه طوری شده بود که کتابو دفتر میدیدم حالم بد میشد  روز شماری میکردم مدرسه ها تموم شه خلاصه که باهمه سختیا گذشت الان  پسرم کلاس سومه خدارو شکر گوش شیطون کر الان میاد تکالیفشو زودی مینویسه امتحان داشته باشه میگه مامان بیا باهام کار کن میخوام یه بیست تپل بگیرم معلمش ازش راصیه جزو بچه های فعاله کلاسه خدارو هزار مرتبه شکر شماهم زیاد حرص نخورید یکم که بچه‌ها بزرگتر میشن خودشون علاقه مند میشن به درسو مدرسه 

پسر من موقع مشق نوشتن یه کلمه می‌نوشت بعد از اتفاقای مدرسه میگفت دوباره یه کلمه می نوشت گرسنش میشد ...

خدا کنه منم خوب بشه هرچند نسبت ب اول سال بهتر شده یکم ولی خیلی باز اذیت میکنه منم دارم شل میکنم کم کم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸