کسایی که قصد دارند برنامه نویسی شروع کنند اینجا سوالاتشون رو بپرسند پاسخ میدم و بقیه هم که بلدن پاسخ بدن
من خودم برنامه نویس وب با php هستم برای بک اند و react برای فرانت اند و چون این دوتا مکمل هم هستند برنامه نویس fullstack حساب میشم و اینکه در سطح ارشد یا سنیور قرار دارم چون تسلط کامل به تمامی مستنداتش دارم و بدون اینترنت میتونم تا مدت ها بدون سرچ و خوندن مستندات کد بزنم !
سوالای متداول نپرسید لطفا
چه مارکت لپتاپی برای برنامه نویسی مناسبه ؟ جواب : مارک لپتاپ مهم نیست کامپیوتر و لپتاپ فرق نداره اون اندازه ی سخت افزار و قابلیت حمل هست که فرق داره و توی نرم افزار هیچ تفاوتی ندارن.
آیا ریاضی و انگلیسی خیلی مهمه ؟ ریاضی که نه ولی حل مسئله مهمه ، انگلیسی هم قرار نیست در حد شکسپیر بلد باشید فقط بتونید error ها رو بخونید و دیباگ کنید مهمه
برای شروع دارم پایتون یاد میگیرم چطوره ؟ فرانت اند میگن خوبه آره ؟ تورو خدا بیخیال این سوالا بشید فرانت اند مناسب شروع نیست پایتون مناسب شروع نیست اینا رو یه سری افراد بیسواد و شیاد تو فضای مجازی کرده تو مغز مردم !
آیا هوش مصنوعی جای برنامه نویسیو میگیره ؟ خیر نمیگیره خودش هوش مصنوعی بخشی از دنیای برنامه نویسیه و باعث تقویت این حوزه و بالا رفتن درآمدش هم میشه
درآمد برنامه نویسی چقدره ؟ درآمد ثابتی نداریم بستگی به میزان یادگیری تخصص هوش و خیلی چیزای دیگه داره
باید حتما بریم دانشگاه یا رشته کامپیوتر تحصیل کرده باشیم ؟ خیر ربطی نداره من اصلا کامپیوتر نخوندم و خیلیا رشتشون چیز دیگه بوذده دانشگاهم اصلا نیاز نیست