2777
2789
عنوان

شروع برنامه نویسی

236 بازدید | 44 پست

کسایی که قصد دارند برنامه نویسی شروع کنند اینجا سوالاتشون رو بپرسند پاسخ میدم و بقیه هم که بلدن پاسخ بدن

من خودم برنامه نویس وب با php هستم برای بک اند و react برای فرانت اند و چون این دوتا مکمل هم هستند برنامه نویس fullstack حساب میشم و اینکه در سطح ارشد یا سنیور قرار دارم چون تسلط کامل به تمامی مستنداتش دارم و بدون اینترنت میتونم تا مدت ها بدون سرچ و خوندن مستندات کد بزنم !

سوالای متداول نپرسید لطفا 

چه مارکت لپتاپی برای برنامه نویسی مناسبه ؟ جواب : مارک لپتاپ مهم نیست کامپیوتر و لپتاپ فرق نداره اون اندازه ی سخت افزار و قابلیت حمل هست که فرق داره و توی نرم افزار هیچ تفاوتی ندارن.

آیا ریاضی و انگلیسی خیلی مهمه ؟ ریاضی که نه ولی حل مسئله مهمه ، انگلیسی هم قرار نیست در حد شکسپیر بلد باشید فقط بتونید error ها رو بخونید و دیباگ کنید مهمه

برای شروع دارم پایتون یاد میگیرم چطوره ؟ فرانت اند میگن خوبه آره ؟ تورو خدا بیخیال این سوالا بشید فرانت اند مناسب شروع نیست پایتون مناسب شروع نیست اینا رو یه سری افراد بیسواد و شیاد تو فضای مجازی کرده تو مغز مردم !

آیا هوش مصنوعی جای برنامه نویسیو میگیره ؟ خیر نمیگیره خودش هوش مصنوعی بخشی از دنیای برنامه نویسیه و باعث تقویت این حوزه و بالا رفتن درآمدش هم میشه

درآمد برنامه نویسی چقدره ؟ درآمد ثابتی نداریم بستگی به میزان یادگیری تخصص هوش و خیلی چیزای دیگه داره 

باید حتما بریم دانشگاه یا رشته کامپیوتر تحصیل کرده باشیم ؟ خیر ربطی نداره من اصلا کامپیوتر نخوندم و خیلیا رشتشون چیز دیگه بوذده دانشگاهم اصلا نیاز نیست

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پایتون نه پ با چی شروع کنیم؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

من بخوام یه لب تاب بخرم هم به درد خودم و حسابداری بخوره هم برا برنامه نویسی خوب باشه و خب قیمتش متنا ...

توی لیست سوالات پرتکرار هست ولی چون قیمت گفتی ج میدم حدودی 25 به بالا باید هزینه کنی الان ! حداقلشو گفتم اگر وضعت که خوبه من میگم 80 الی 100 تومن

شما چجوری یادگرفتین؟

حضوری یا مجازی؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

سلام عزیزم 

بنظرتون فرانت اند کار بازار کار بیشتری بصورت فریلنسر داره یا بک اند کار؟

چون خودم شعل دیگه ای دارم و محض علاقه میخام وارد بشم

و البته الان ۴۰ سالمه

بنظرتون روی فرانت اند تمرکز کنم؟

یا یک زبان برنامه نویسی رو شروع کنم

و یا کلا در این سن دیگه واردش نشم😂

تحصیلاتم کامپیوتره تجربه برنامه نویسی در سال‌های دور رو دارم ولی الان ریاضی تدریس میکنم

دوست دارم ی کار فریلنسر داشته باشم و تدریس رو ادامه ندم

اما میخام واقع بینانه تصمیم بگیرم 

سلام و درود بنظر شما پلتفرم های طراحی سایت مثل وردپرس تا چند سال آینده ممکنه به کل جای کدنویسی رو بگ ...

سلام . وردپرس قبلا جایگاه بالایی داشت چندسالیه کدنویسی اختصاصی جاشو گرفته و مثل اینکه برعکس حرف شما داره پیش میره !!! 

به نظرم برنامه نویسی اختصاصی آینده داره

سلام . وردپرس قبلا جایگاه بالایی داشت چندسالیه کدنویسی اختصاصی جاشو گرفته و مثل اینکه برعکس حرف شما ...

ممنون

از کجا باید شروع کنم ؟ چه دوره ای رو پیشنهاد میدین ؟ 

چند وقتی بود دنبال کسی می‌گشتم که برای شروع ازش سوال کنم 

سلام عزیزم بنظرتون فرانت اند کار بازار کار بیشتری بصورت فریلنسر داره یا بک اند کار؟چون خودم شعل دیگه ...

من کلا از دو دسته قطع امید کردم

افرادی که میخان با فرانت شروع کنن

کسایی که از پایتون برای شروع دفاع میکنن 

!!!

بخاطر همین تو سوالات متداول بالا گفتم ولی شما باز نخوندید و فرانت رو پرسیدید

خب چرا با پایتون؟

چون خیلی کاربرد داره

من دانشجوی ترم یک کامپیوترم

بعد استادمون میگفت برا شروع زبان سی و سی پلاس پلاس

ولی چندجا پرسیدم گفتند پایتون بهتره و البته یادگیریش اسونتره