2777
2789
عنوان

خودکشی بهترین گزینه س برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیتوتم سالهاس دارم بهش فک میکنم ولی نمیتونم عملی کنم

چون اهمال کارین و احتمالا کمال گرا

کمال گرا ها از جمله خودم توقع دارن نقطه شروع در بهترین حالت ممکن خودش باشه

نمیخوام کلیشه ای حرف بزنم ولی واقعا برای شروع کردن نیاز نیست عالی باشی 

وقتی اینو درک کنی کم کم شروع به حلش میکنی

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
منم مثل تو تنبلم ذاتامنم خطا زیاد داشتمالان باید خودکشی کنم؟چند سالته؟

نه بایدی من تعیین نمیکنم برای کسی

از نظر خودم این بهترین گزینه س برام 

خود به خود چیزی تغییر نمیکنه منم ک تلاشی نمیکنم 

پس چه کاریه الکی پول خرج کردن 

نه بایدی من تعیین نمیکنم برای کسیاز نظر خودم این بهترین گزینه س برام خود به خود چیزی تغییر نمیکنه من ...

یا باید سعی کنی تغیر کنی یا خودت دو همونطور که هس قبول

اتفاقا من قبول کروم تنبلم 

من داتی تپلم و سردی بدنم زیاده میدونم مثل بقیه فرض نیستم 

میدونم احساسی برخورد میکنم ضربه زیاد خوردم خطا هم زیاد گردم 

از وقتی متوجه شدم خیلی چیزها عوض شده نسبت به قبل

چون اهمال کارین و احتمالا کمال گراکمال گرا ها از جمله خودم توقع دارن نقطه شروع در بهترین حالت ممکن خ ...

اره هردو مشکلو دارم و زندگیم حال بهم زن شده 

من مشکلم شروع کردن نیست ادامه دادنه 

حوصله ندارم هیچ کاری بکنم همین الانم کلی از کارامو عقب انداختم بی دلیل هیچ مشکل جدی تو زندگیم نیست خودمم نمیدونم چرا زندم فقط مصرف کنندم

اره هردو مشکلو دارم و زندگیم حال بهم زن شده من مشکلم شروع کردن نیست ادامه دادنه حوصله ندارم هیچ کاری ...

ببین عزیزم میدونی منظورم چیه 

مثلا اگه شما در طول روز ۸ ساعت از گوشی استفاده میکنی

نمیتونی روز بعد یهو ۲ ساعت استفاده کنی که 

باید اهسته کمش کنی تا بتونی ادامه بدی

لطفا فکر های الکی با خودت نکن

بشین اینبار واقعا برای زندگیت تصمیم بگیر و عاقلانه و منطقی هم بگیر 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
یا باید سعی کنی تغیر کنی یا خودت دو همونطور که هس قبولاتفاقا من قبول کروم تنبلم من داتی تپلم و سردی ...

من کلن زندگی نمیکنم ک ضربه بخورم فقط کارای بیهوده صب تا شب  ادامه دادن این زندگی درست نیست