2777
2789
عنوان

کیا دستشوییشون تو حیاطه

| مشاهده متن کامل بحث + 24904 بازدید | 383 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچکدومشون قبول نمیکنن من ۱۵ ساله دارم تلاش میکنم تو اهوازهمیشه بشون میگم بابا سرمای استخون سوز ندید ...

خخخخ

درست میگی البته به نظر من  اوج سرما رو تو شهرهای دیگه ندیدن 

ی زمانی مثلا اومدن این شهرهای سردسیر که اوج سرماشون نبوده 

من اصفهان سه چهار بار بودم اونم آبان و آذر به هیچ عنوان دیگه نمیخام و نمیتونم تجربه کنم 

اسی. بالکن نایلون بزنید هم جلوی دید گرفته بشه هم گرم بشه باد نیاد داخل ی هواکشم بزارید. خیلی خوب می ...

ساختمون خانوادگیه شاکی میشن هی میگن ریدی تو شکل خونه منتظرم یکم پول بیاد دستم پنجره بزنم کل بالکونو

سلام دوستان عزیزمن خودم اهوازم عرضم به خدمتتون که اهوازیا به سرمای ۱۰ درجه میگن استخون سوز 😅😅😅😅ک ...

اصلا قبول ندارم این قضیه رو حالا ما عادت نداریم بقیه ادمایی ک از شهرا دیگه میان دووم نمیارن چی؟ حالا شما شاید بدنت عادت داره

وای 

در مورد اهواز انقد با سوز حرف زدید همش دارم فکر میکنم خدایا منظور کدوم سرمای سوزناک؟

آخه سرمای خاصی نداریم که 

من خودم جنوبم و نزدیک اهواز و مرتب در حال رفت و آمد به اهواز 

اقواممون هم اهوازن 

روزی در مورد سوز ندیدیم و نشنیدیم

حالا سالی شاید یک ماه هوا سرد بشه 

اما آنچنان سوزناک هم نیست 

کلا خوزستان دو دما داره 

گرما و بهاری