2777
2789
عنوان

با پوشیدن دوتا لباس مختلف تو یه مجلس موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 69 پست
من یبار عروسی فامیلمون این کارو کردم هنوز یادم میفته خجالت میکشم۱۶ سالم بود

هههه ول کن بابا گذشت دیگه😂

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه هر دوشون رو خیلی دوست داری واقعا اشکال ندارن بپوش اما خدایی نکرده برای اینکه دو تا پوشیده باشی و ...

دقیقااا برا منم اینجوریه هر دوتا لباسم رو خیلی دوست دارم ودوست داشتم هر دوشون رو بپوشم ولی با نظرات دوستان کلا منصرف شدم😕

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
چون دوتا داری باید دوتاشو بپوشی ؟؟ خیلی دلیل مسخره ایه آبروی برادرت می‌ره

مسئله این نیست که دوتا دارم باید دوتاشون رو بپوشم من چون دوتا لباسی که دارم رو خیلی دوست دارم خواستم دوتاشون رو بپوشم

چند وقت پیش یه عروسی رفتیم خواهر داماد فک کنم ۳بار لباس عوض کرد ولی بد بنظرم نیومد چون رقص های خاصی ...

منم میگم اونقدرا هم که گفتن بد نمیشه

قدیما مد بود مخصوصا تو عقد کنون مثلا عصر شروع می‌شد تا آخر شب عصر یه لباس می پوشیدیم آخر شب یکی دیگه

اره یادمه ماهم اینطوری بودیم الانم هستن کسایی که عوض کنن بین ما عادیه ولی خیلی کم شد دیگه

یاد عروسی های ۲۰ سال پیش افتادم‌ دقیقا انقدر عروسی طولانی بود نزدیکا یکی لباس قبل شام و یکی بعد شام ...

اره یادمه من که بچه بودم ولی بزرگا اینکارو میکردن

من یادمه قدیما این کارو میکردن ولی الان انگار دور از جون شما البته طرف داره ندید بدید بازی در میاره ...

اهوم ولی دور و بریام گرچه خیلی کم شده ولی هستن کسایی که اینکارو کنن خیلی عجیب نیست برامون

مبارک باشه عروسی داداشتون ان شاالله خوشبخت بشن عزیزم این کار رو نکن جالب نیست می دونم خیلی ذوق داری ...

ممنونم از نظر محترمانه تون عزیزم🙏🏻🙂 واقعا بعضی از دوستان خیلی بد تو ذوقم زدن من خودمم از خز بازی خوشم نمیاد ولی چون دوتا لباسمو خیلی دوست داشتم میخواستم دوتاشون رو بپوشم ولی دیگه منصرف شدم😅

یه لباس شیک و آرایش ملیح و شیک کافیه

بله عزیزم حتما اینکار رو میکنم😘❤

من هنوزم میبینم بعضی سلبریتی های خارجی توی مراسم خودشون اینکارو میکنند ولی خودم تا حالا انجام ندادم

دقیقااا منم تو جواب یکی از دوستان همینو گفتم من وقتی دیدم سلبریتیا هم اینکارو میکنن گفتم شاید هنوزم هستن کسایی که اینکارو کنن

انشاالله مبارک باشه عروسی برادرتون ❤️

خیلی ممنونم عزیزدلم🥰🤍