2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10072 بازدید | 255 پست
نمیتونی ت روش وایسی؟؟گنده هست؟بابا بخابون دهنش

نه بابا نمیتونم من ۵۰ کیلوام اون ۸۰ کیلو به خدا میپره بالا با جفت پاهاش میاد تو شکمم نمیدونم من چه طور تا الان زنده ام 😕😐 یه بار چند ماه پیش زد تو چشمم تا مرز کوری رفتم کلی گریه که میرم پیش روانپزشک ، رفت اما هیچ کدوم قرصاشا نخورد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونبار زنگ زدم ۱۱۰ صداما شنید اومد گوشیما گرفت و پرت کرد الان ال سی دی گوشیمم نصفه نیمست ،اما از ترس ...

میبینی وقتی فهمیده که زنگ زدی 110 ازت ترسیده پس مطمئن باش وقتی چند بار ازش شکایت کنی و نامه داشته باشی بیشتر ازت می‌ترسه و به گو.... خوردن میوفته

ایندفعه ب خونوادت بی احترامی کرد دیوونه بازی دربیار

خودتو بزن 

ی چی بشکون

درو باز کن بگو جلو همسایه ها ابروتو میبرم 

میدونم بخدا بده گناه داره دخترت 

ولی شاید بترسه ازت

چیزی ک مشخصه خیلی وقیح شده چون تو آرومی

اسی منم اصفهانم 

دوس داشتی درخواست دوستی بدیم 

همین ک درد دل کنی کافیه

اگر تونستی می‌بینیم همو

اسی شوهرت رک بهت میگه نمیخوادت 

دست بزن داره تا حد مرگ کتکت زده تالا 

ب مادر خدابیامرزت بی احترامی میکنه 

میخواید برا بابات زن بگیرید میگه بابات هرزه اس

خیانت میکنه 

بد دهنه ‌

نمیذاره بری سرکار 

از اون طرف تو ماشین داری 

خونه به نامته 

خونه ی بابات و داری ک صد درصد بدونه چقد اذیتت کرده مثل کوه پشتته 

دخترت طرف توعه 

کارشناسی ارشد داری و میتونی بعد طلاق بری سرکار 

میشه بگی چرا موندی تو این زندگی نکبت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوشبختی و بدبختیت از این ب بعد دست خودته 

میتونی بمونی کتک بخوری حتی بابات و نتونی مهمون کنی 

دختر بیچاره ات کتک خوردنتو بیینه 

میتونی ام بشی ی زن قوی و ی بسم الله بگی تا ته راه و بری 

بخدا شوهرت دیده تو چند ساله با این دیوونه بازیاش باهاش میسازی پررو شده 

خودتو زندگیتو دخترتو ایندتو نجات بده

اسی شوهرت رک بهت میگه نمیخوادت دست بزن داره تا حد مرگ کتکت زده تالا ب مادر خدابیامرزت بی احترامی میک ...

اسی حرفهای این خانم محترم کاملاً درسته بعدشم اصفهانه تو شهر خودت برو بااین خانم عزیز دوست شو تا کمکت کنه بعدشم اینم اضافی کنم که مطمئن باش بعد از مدتی دخترت رو هم مثل خودت میزنه و یک آدم عصبی و روانی تبدیلش می‌کنه بهر حال این بدون آینده خوبی با این عتیقه نداری هر چی زودتر از این آشغال جدا شو انشاالله خدا بهت آرامش بده 

اسی شوهرت رک بهت میگه نمیخوادت دست بزن داره تا حد مرگ کتکت زده تالا ب مادر خدابیامرزت بی احترامی میک ...

عزیزم به خدا همه حرفات عین حقیقته موندم چون ضعیفم اعتماد به نفس ندارم به خدا ۱۷ ساله هر روز بهم میگه تو هیچی نیستی تو بدبختی تو فلانی چون کمبود محبت دارم  همین که قاطع تصمیم به طلاق میگیرم دو سه روز منا غرق محبت میکنه اونقدر که بهتر ازین ادم تو دنیا پیدا نمیشه بگم بمیر هم میمیره، بعد منی که چند ماه دویدم برای گرفتن طلاق خامش میشم و این چرخه نامعیوب ادامه داره اما به خدا امشب تصمیم گرفتم حتما جدا بشم اون منا نمیخواد اما کلا همه ادما براش تاریخ انقضا دارن با دوست دخترای قبلیشم بیشتر سه چهار ماه تو رابطه نموند کلا بیماره نمیدونم چیکارش کنم ، مشاور میگفت اینقدر بچگی بدی داشته که این رفتارا را نشون میده مثلا میبره شام بیرون دو تومن هزینه میکنه تو راه برگشت با فحش و بددهنی همه را هیچ میکنه ، خونه به نامم کرد بعد کل فامیلا انداخت وسط که اشتباه کردم بگو برگردونه به خدا خودشم تو زندگیش مونده ما را هم بدبخت کرده 😭 ذات بدی نداره اما همه رفتاراش نشون از چند تا اختلال هست دو قطبی ، شخصیت مرزی ، خودشیفتگی هیچ کدومم درمان پذیر نیس به خدا بیرون خونه ببینیش ارزوی هر زنیه شیک ، با کلاس موجه خوش برخورد، المپیادی تحصیل کرده  و ....اما همه اینا فقط بیرون خونست پدر و مادرشم از دستش عاصی بودند تو مجردیش الانم به خاطر پولش میخواندش 

ایندفعه ب خونوادت بی احترامی کرد دیوونه بازی دربیارخودتو بزن ی چی بشکوندرو باز کن بگو جلو همسایه ها ...

فدات بشم عزیزم خیلی خوشحالم بابت اشنایی با شما 

ببین به خدا همه کار کردم فایده نداره تو خشم که میره اصلا متوجه رفتاراش نیس من بشکنم اونم میشکنه ، داد میزنم کتکم میزنه ، کارایی میکنه که بعد که اروم شد خودش پشیمون میشه ختی معذرت خواهی هم میکنه اما فردا باز همون کارا را تکرار میکنه اصلا دست خودش نیس یه بیمار روانیه