2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9411 بازدید | 252 پست
بله تنهاس 😭😭😭 دل منم براش میسوزه خدا لعنت کنه شوهرمااا اگر بفهمه شوهرم از اومدنش ناراضیه دیگه تا ...

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم پدرت چند سالشه؟چند وقته مادرت به رحمت خدا رفته؟

کاش بری ازش شکایت کنی درخواست طلاق بدی. همه اینا رو بگی دادگاه حق رو به شما میده. خودتو نجات بده

دخترما چیکار کنم؟؟ گفته عمرا بهت بدم برش میدارم از ایران میرم دستت بهش نرسه به خدا من بدبخت عالمممممممم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترما چیکار کنم؟؟ گفته عمرا بهت بدم برش میدارم از ایران میرم دستت بهش نرسه به خدا من بدبخت عالممممم ...

دروغ میگه‌ اینو گفته که بترسی. دخترت ده سالش خورش میاد پیش تو

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
خوب وقتی طلاق نمیده چه طور جدا شم؟؟ ببین از ازار من لذت میبره مثلا میگه درخواست طلاق توافقی بده به خ ...

همینا رو برو به وکیل بگو کمکت میکنه فکر میکنم شماره ۱۲۹ وکیل رایگان زنگ بزن بپرس

سه سالم طول کشید بهتر تا سی سال دیگه با این نر زندگی کنی

یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایان

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم پدرت چند سالشه؟چند وقته مادرت به رحمت خدا رفته؟

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما را هم رحمت کنه پدرم ۶۴ ، مادرمم دو ساله فوت شده ۱۵ اذر سالگردشه اون زمانم که فوت کرد شب شهادت حضرت فاطمه بود امسالم همون حوالی میشه 

مادرم شب تولد پدرم فوت کردند ببین پدرم چه قدر بدبخته 💔💔💔

همینا رو برو به وکیل بگو کمکت میکنه فکر میکنم شماره ۱۲۹ وکیل رایگان زنگ بزن بپرسسه سالم طول کشید بهت ...

به خدا خودمم تصمیم گرفتم همین کارا کنم الانم درخواست طلاق توافقی دادیم مثل چند بار قبل که اخر برای امضای نهایی نیومد  خدا کنه این بار بیاد و راحتم کنه 

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما را هم رحمت کنه پدرم ۶۴ ، مادرمم دو ساله فوت شده ۱۵ اذر سالگردشه اون زمانم ...

منم مادرمو تو ۵۰سالگی از دست دادم سرطان داشت بابام تنها بود میومد خونه ام ولی طاقت نیورد بعد ۴ماه زن گرفت..ببخشید عزیزم دلم نمیخواد ناراحتت کنم ولی براش یه خانوم مناسب پیدا کنین هم شما خیالتون راحت میشه هم پدرتون سر و سامون میگیره

بله تنهاس 😭😭😭 دل منم براش میسوزه خدا لعنت کنه شوهرمااا اگر بفهمه شوهرم از اومدنش ناراضیه دیگه تا ...

گناه داره بابات 😢😭

بخدا اگه از شوهرت متنفری برو پیش بابات زندگی کن، من بخاطر حرف یه مشت اقوام ببشعور نمیتونم طلاق بگیرم وگرنه همین امشب برمیگشتم خونه بابام 

دروغ میگه‌ اینو گفته که بترسی. دخترت ده سالش خورش میاد پیش تو

فقط دعا کنید از شرش راحت بشم خیلی خستم توان ادامه ندارم تو این زندگی همش سنگ زیر بودم تا اقا ناراحت نشه نزنه محیط خونه متشنج نشه  

عزیزم هرجور شده طلاق بگیر بخاطر خودتم نباشه دخترت واقعا گناه داره زندگیش تباه میشه اصلا هم اونجور که فکر میکنی سخت نیست طلاق و خیلی طول نمیکشه

دخترتم صددرصد با خودته

بعدم هرررچقدرم دوندگی داشته باشه ارزششو داره. مگه چندبار زندگی میکنید با اینکه بازم میگم اونقدر که فکر میکنی دوندگی و سختی نداره

بعدم خیالت راحت شوهرت تا ۵۰ سال دیگه هم نمیمیره با این خیالا خودت و ذهنتو گول نزن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

گناه داره بابات 😢😭بخدا اگه از شوهرت متنفری برو پیش بابات زندگی کن، من بخاطر حرف یه مشت اقوام ببشعو ...

منم همون اقواما دارم اما مهمتر از حرف اونا وضعیت و اینده دخترمه 💔💔

عزیزم صد کیلومتر فاصله داریم وقتی میرم نمیذاره دخترما ببرم اونم التماس میکنه مامان تو رو خدا نرو ، چ ...

پس الان بابات کجا رفته ؟

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
عزیزم کتک میزنه بعد تا چند روز نمیذاره از خونه برم بیرون تا اثری ازش نمونه جر دخترم هیچ شاهدی ندارم ...

۱۱۰ واسه دعوا نمیاد باید زنگ بزنی ۱۲۳

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم همون اقواما دارم اما مهمتر از حرف اونا وضعیت و اینده دخترمه 💔💔

واقعا فکر کردی تو اون جهنم وضعیت و آینده خوبی میخواد داشته باشه؟!! 

جز اینکه بیماری روانی بگیره و کلییی اذیت بشه و زجر بکشه تو اون خونه موندن هیچی واسش نداره ببخشید رک گفتم

دخترشم می‌تونه ببره بدون طلاق؟

فکر کنم تا زیر 7 سال پیش مادر باید باشه، 

ولی اگه فقط مهریه اجرا بذاره بهتره و درخواست طلاق نده، ممکنه بخاطر بچه اذیتش کنه اما میتونه به دخترش بگه گریه کن و جیغ و... که مامانمو میخوام و... بیشتر مردا هم نمیتونن از پس بچه بربیان و دنبال خوشی خودشونن اونوقت ممکنه راه بیاد