2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9654 بازدید | 254 پست
بابام تنهاس امشب میخواست بیاد خونم میدونستم بیاد شوهرم محلش نمیذاره کوچیک میشه به دروغ گفتم بابا سرم ...

وعوه ایی گ شوهرت نیست دعوتش کن بیاد خوش باشید با هم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کلیدو کپی کن

اره اینم راه خوبیه اما میدونی طلاق از طرف زن کم کمش ۳ سال زمان میبره به خدا جوونیم رفت اصلا فکر دوندگی تو دادگاه و بدبختیاشا میکنم تازه اگر قبول کنند و شاهد نخواند 😭😭 اما به خدا تصمیما گرفتم بهشم گفتم دیگه حق نداری کلامی باهام حرف بزنی

هر چند از ازارم لذت میبره به خدا بیماره وقتی زجر کشیدنما میبینه احساس رضایت داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای حالم بد شد 

خدا صبرت بده 

ای کاش بابام زنده بود ای کااااش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اره اینم راه خوبیه اما میدونی طلاق از طرف زن کم کمش ۳ سال زمان میبره به خدا جوونیم رفت اصلا فکر دوند ...

چند. سال داری اینطوری عذاب می‌کشی یه سالم با دوندگی دادگاه اذیت سو احساس میکنم دلت نمی‌خواد جدا شب هی داری بهونه تراشی میکنی 

از وقتی مادرم مرد شوهرم حتی یکی از مراسماتش نیومد تو تاپیکام هست پدرشم تشویقش میکرد مادرم در اثر سر ...

عزیزم ولش کن کاش میزاشتی پدرت میومد. پدرت شما رو میخواد ببینه. حتما به اخلاق شوهرت عادت داره. 

ببخشید اینو میپرسم پدرتون تنها زندکی میکنن؟ چون دلم سوخت گفتی گفتم نیاد

وعوه ایی گ شوهرت نیست دعوتش کن بیاد خوش باشید با هم

شوهرم کارمنده هر روز ساعت ۳ میاد خونه و  تکونم نمیخوره فقط ما را عذاب میده، پدرم از شهرستان میاد تازه هر بار که صبح بیاد به یه بهانه ای بعد ناهار ردش میکنم بره طفلی میگه وایسم شوهرت بیاد سلامش کنم و برم میگم مثلا شوهرم ماموریته نمیاد و من باید دخترما ببرم کلاس و فلان یه جور که پدرم زودتر بره با شوهرم چشم تو چشم نشه 

به خدا بمیرم برا بابام اون از مادرم که ۵۸ سالش بود مرد و تنهاش گذاشت اینم از دامادش و دخترش 😭😭😭

عزیزم ولش کن کاش میزاشتی پدرت میومد. پدرت شما رو میخواد ببینه. حتما به اخلاق شوهرت عادت داره. ببخشید ...

بله تنهاس 😭😭😭 دل منم براش میسوزه 

خدا لعنت کنه شوهرمااا 

اگر بفهمه شوهرم از اومدنش ناراضیه دیگه تا عمر داره پاشا خونم نمیزاره و قطعا شوهرم با رفتارش اینا نشونش میده 

اره اینم راه خوبیه اما میدونی طلاق از طرف زن کم کمش ۳ سال زمان میبره به خدا جوونیم رفت اصلا فکر دوند ...

شوهرمنم اذیتم میکنه، میگه باید مهریه ببخشی و طلاق،، ولی من گفتم اگه باز بخوای اذیتم کنی راحت میرم خونه بابام و مهریه اجرا میذارم، تو هم هر غلطی خواستی بکن، 

اینجور مردا رو باید ترسوند و تعهد گرفت و تو فشارمهریه بذاری نکبتا

تو رو خدا دعا کنید بمیره طلاقمم نمیده میگه باید مثل مادرت با زجر بمیری مادرم سرطان معده گرفت تشنه و ...

کاش بری ازش شکایت کنی درخواست طلاق بدی. همه اینا رو بگی دادگاه حق رو به شما میده. خودتو نجات بده

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
خب جدا بشو دخترتم با خودت ببربرو با بابات زندگی کناین مرد نه واسه تو شوهر میشه نه واسه دخترت پدر

خوب وقتی طلاق نمیده چه طور جدا شم؟؟ ببین از ازار من لذت میبره مثلا میگه درخواست طلاق توافقی بده به خدا چند ماه منا درگیر مشاوره و .... میکنه اخرم نامه طلاق را که گرفتم میگه طلاقت نمیدم