2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10682 بازدید | 265 پست
میزاشتی بیاد پدر و دختر بگو بخند میکردین اونو آدم حساب نمی‌کردین اصلا چرا آدم حسابش میکنین وقتی میبی ...

خوب عزیزم نمیخوام پدرم متوجه بشه که سوهرم دوست نداره بیاد خونم ،دلش میشکنه پدرم خیلی حساسه بارها غذاش سوخته  اما الکی میگه از پس خودم بر میام و فلان 

بعد ببینه مهمون از سمت من میخواد بیاد خونه را به هم میریزه که مثلا بگند چه رن کثیفی 

اصلا نمیدونی چه ادمیه اینقدر که هر روز ارزوی مرگشا دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ذات خرابش باعث خیانتشه اما نمیذاره دخترما ببرم اینقدر اخلاقش بده که دخترمم ازش فراریه ، دخترم ال ...

با دخترت حرف بزن بگو دخترم بابا بزرگت گناه داره زود برمیگزدم 

بخدا نری پشیمون میشی 

واقعا سخته شرایط درک میکنم حالا میزاشتی بیاد اون حرف نزنه باهاش خودت حرف میزدی سرگرمی میکردی فوقش شب ...

نمیشد عزیزم با رفتارش تحقیرش میکرد فکر کرده فقط مرگ و بیماری برای خانواده منه آرزومه مادرشوهرم قبل پدرشوهرم بمیره تا هم خودش و هم پدرش بفهمند من چی کشیدم و اونا چی به سرم اوردن 

وقتی دخترش شوهر کرد می فهمه بهش بگو یجور رفتار کن که اگه کسی مثل خودت در خونه رو زد بتونی دختر بهش ب ...

اینطور مردا اصلا هیچی حالیشون نیست هر چقدرم بگی مثل گاو پیمونن نمیفهمن

نمیشد عزیزم با رفتارش تحقیرش میکرد فکر کرده فقط مرگ و بیماری برای خانواده منه آرزومه مادرشوهرم قبل پ ...

دعای بد فقط به خودت برمیگرده شرایطو ازین بدتر نکن بسپارش به خدا خودش میدونه چکارکنه باخدا معامله کن بگو من صبوری میکنم جوابشون باخودت.خواهربرادر دازی؟؟؟

دخترت دیگه حق انتخاب داره میتونی جدا شی ودخارتم با خودت ببری

عزیزم میگه دخترما عمرا بدم بهت، دخترمم میگه عمرا با بابا برم من چه خاکی به سرم بریزم؟؟ بعدم چند بار تا پای طلاق رفتیم اما مرحله اخر برای امضا نمیاد طلاق از طرف زن هم سالها دوندگی داره کدوم دادگاهی قبول میکنه چون اون نمیخواد با فامیل من رفت و امد کنه من طلاق بگیرم؟؟ یا خیانتاشا بدون شاهد قبول داره؟؟ 

فقط خدا کنه صبح پا نشه به خدا اگر دخترم نبود ارزوی مرگ خودما داشتم اما با این اخلاقش ، دخترمم پیشش بدبخت میشه

دعای بد فقط به خودت برمیگرده شرایطو ازین بدتر نکن بسپارش به خدا خودش میدونه چکارکنه باخدا معامله کن ...

یه خواهرمم متاسفانه تو سن ۳۵ سالگی درگیر سرطان سینه شده برادر ندارم یه خواهر دیگم هم بچه کوچیک داره هر چند اون دو تا بهش بعضی وقتا میرسن اما خودشونم گرفتارن من بچه بزرگترم و از همه دستم کوتاهتره 😭😭 کلا از زمین و اسمون برامون میباره ، ۱۷ ساله التماس خدا را مبکنم هیچ دری به روم باز نکرده اگر دخترم نبود ارزوی مرگ خودما میکردم اما اونم جز من کسیا نداره از پدرش به شدت متنفره از بس ، منا جلوی چشمش کتک زده 

عزیزم میگه دخترما عمرا بدم بهت، دخترمم میگه عمرا با بابا برم من چه خاکی به سرم بریزم؟؟ بعدم چند بار ...

مگه نمیگی کتک می‌زند ؟ خب هرسری که کتک زد برو نامه بگیر بعد چندبار برو شکایت کن و درخواست طلاق بده غلط کرده چه اون بخواد چه نخواد دخترت مال خودت مکه چقدر دوندگی داره تو که میگی چند بار تا پای طلاق رفتی اون چندبارو اگه ادامه داده بودی الان از دستش راحت بودی بعدشم اون فامیلی که میگی فامیل نیست همه کست پدرت  اگه برادر یا خواهر بود نمیگفتم به خاطرش جدا شو ولی چون پدرت میگم بهتر به فکر جدایی باشی

اینطور مردا اصلا هیچی حالیشون نیست هر چقدرم بگی مثل گاو پیمونن نمیفهمن

عزیزم دفعه قبل درخواست طلاق دادیم دادگاه فرستاد پیش مشاور رفتیم گفت همسرت مبتلا به اختلال خودشیفتگیه و واقعا جز خودشون هیچ کسی براشون مهم نیس هیچ کسی و قابل درمانم نیس 

یه خواهرمم متاسفانه تو سن ۳۵ سالگی درگیر سرطان سینه شده برادر ندارم یه خواهر دیگم هم بچه کوچیک داره ...

من تاحالا به هیچکس توصیه طلاق ندادم ولی شمااگرمیتونی جداشو وبره باپذرت زندگی کن راحت

مگه نمیگی کتک می‌زند ؟ خب هرسری که کتک زد برو نامه بگیر بعد چندبار برو شکایت کن و درخواست طلاق بده غ ...

عزیزم کتک میزنه بعد تا چند روز نمیذاره از خونه برم بیرون تا اثری ازش نمونه جر دخترم هیچ شاهدی ندارم به خدا قسم دفعه قبل زنگ زدم ۱۱۰ گفتم بیاین به دادم برسید هیچ کسی نیومد شوهرمم  فهمید گوشیم را گرفت