2777
2789
عنوان

به پدرم گفتم مریضم که خونم نیاد 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10003 بازدید | 255 پست
بگو ب کوری چشم توووو میمونم و مردن توی بی شرف و میبینم بابا ی سمی چیزی بریز تو غذاش بمیره

میترسم از قهر خدا میترسم به خدا اینقدر منا زده خدا باهام بوده نمردم یا فلج نشدم تو روخدا دعا کنید صبح پا نشه خیلی تحت فشارم 

خیلی غلط املایی دارم به هدا با اشک تایپ میکنم کلماتا اصلا نمیبینم دعا کنید شوهرم صبح پا نشه خسته شدم ...

🥺🥺🥺🥺💔💔💔چی بگم خدا نجاتت بده انشالله هر طور که صلاح میدونه بحق بزرگی خودش و این ایام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست یه عوضی افتادم خیلنت میکنه بعدم میگه میخواستی فلان شب نری دخترم ده سالشه نمیزاره ببرمش اونم همس ...

خیانت کردنش ربطی به  اینکه تودپیشش نباشی نداره خودش کلا مرض داره ولش کن بزار هر گونی میخ.اد بخوره تو تند تند به پدرت سر بزن ولطفا بچه دیگه ای نیار تا میتونیم از این مثلا مرد بکن

دست یه عوضی افتادم خیلنت میکنه بعدم میگه میخواستی فلان شب نری دخترم ده سالشه نمیزاره ببرمش اونم همس ...

روزا که میره سر کار برو پدرتو ببین 

از روی حسادته چه پسرکوچولوی حسودیه 

تو هم با خانواده اش که اومدن همین رفتار و کن ببین چیکار می کنه

میترسم از قهر خدا میترسم به خدا اینقدر منا زده خدا باهام بوده نمردم یا فلج نشدم تو روخدا دعا کنید صب ...

برو خونه ی بابات براش غذا درست کن 

پاهاشو ماساژ بده 

بغلش کن 

ببوسش

نذار خدایی نکرده بخاطر ی آدم عوضی بعدها پشیمون بشی ک چرا کم ب بابام سر زدم 

خودت میتونی بری به بابات سربزنی برو براش غذا آماده کن کنارش باش تا اون مجبورنشه بیاد خونت

عزیزم صد کیلومتر فاصله داریم وقتی میرم نمیذاره دخترما ببرم اونم التماس میکنه مامان تو رو خدا نرو ، چیکار کنم اخه من 😭😭😭 

فکر کن بابای بدبختم دو سه ساعت رفت و برگشت و ترافیک تو راه بود و نتونست بیاد خونم 😭😭😭 کاش قبل اومدنش بهم زنگ زده بود 

دعا کنید یا خدا یه درد و مرضش بده که ادم شه یا بمیره راحت شم 💔😢😢😭😭

برو خونه ی بابات براش غذا درست کن پاهاشو ماساژ بده بغلش کن ببوسشنذار خدایی نکرده بخاطر ی آدم عوضی بع ...

عزیزم صد کیلومتر فاصله داریم وقتی میرم نمیذاره دخترما ببرم اونم التماس میکنه مامان تو رو خدا نرو ، چیکار کنم اخه من 😭😭😭 

فکر کن بابای بدبختم دو سه ساعت رفت و برگشت و ترافیک تو راه بود و نتونست بیاد خونم 😭😭😭 کاش قبل اومدنش بهم زنگ زده بود 

دعا کنید یا خدا یه درد و مرضش بده که ادم شه یا بمیره راحت شم 💔😢😢😭😭

روزا که میره سر کار برو پدرتو ببین از روی حسادته چه پسرکوچولوی حسودیه تو هم با خانواده اش که اومدن ه ...

از خانوادش دوره اونا اصلا محلش نمیذارن ادم حسابش نمیکنند خونمون نمیان که من بخوام این کارا را بکنم 

دعا کن خدا یا هدایتش کنه یا از روی زمین برش داره 

عزیزم صد کیلومتر فاصله داریم وقتی میرم نمیذاره دخترما ببرم اونم التماس میکنه مامان تو رو خدا نرو ، چ ...

واقعا سخته شرایط درک میکنم حالا میزاشتی بیاد اون حرف نزنه باهاش خودت حرف میزدی سرگرمی میکردی فوقش شب میخابید صبح میرفت

عزیزم صد کیلومتر فاصله داریم وقتی میرم نمیذاره دخترما ببرم اونم التماس میکنه مامان تو رو خدا نرو ، چ ...

میزاشتی بیاد پدر و دختر بگو بخند میکردین اونو آدم حساب نمی‌کردین اصلا چرا آدم حسابش میکنین وقتی میبینی ادا میاد شوهر تو بابات آنقدر حرف بزن بگو بخند کن که اصلا بابات وقت نکنه باشوهرت حرف بزنه 

خیانت کردنش ربطی به اینکه تودپیشش نباشی نداره خودش کلا مرض داره ولش کن بزار هر گونی میخ.اد بخوره تو ...

بله ذات خرابش باعث خیانتشه اما نمیذاره دخترما ببرم اینقدر اخلاقش بده که دخترمم ازش فراریه ، دخترم التماس میکنه مامان نرو،راهم نزدیک نیس زود برم و بیام رفت و برگشت با ترافیک حدود ۴ ساعت میشه شب بخوام بمونم دخترم صد بار زنگ میزنه برگرد 

به خدا اگر بمیره همه مشکلاتم حل میشه 

از وقتی مادرم مرد شوهرم حتی یکی از مراسماتش نیومد تو تاپیکام هست پدرشم تشویقش میکرد مادرم در اثر سر ...

وقتی روزا شوهرت خونه نیست بگو‌ پدرت بیاد خونت 

عجب شوهرت چقدر بی فهم و شعوره 

توام تلافیشو سر خانوادش در بیار 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بله ذات خرابش باعث خیانتشه اما نمیذاره دخترما ببرم اینقدر اخلاقش بده که دخترمم ازش فراریه ، دخترم ال ...

آخه مسئله اینه اینجور آدما به این راحتی نمی میرن که

شما با خیال خام نشستی

اگر اینقدر غیرقابل تحمله  اگر جدابشی دخترتم مال خودته

دخترت دبگه به سنی رسیده که خودش بتونهدتو دادگاه بگه می خوام برم پیش مامانم

پس دیگه از چی می ترسی؟

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم زنگ بزن بگو بابات بیاد 

خودت و دخترت اینقد دورشو بگیرید ک اون شوهر عوضیت ب چشم نیاد 

بخدا گناه داره 

دلم براش سوخت 

بخدا گریم گرفت 

من اصفهانم 

بابات کدوم شهر؟

بخدا اگر تنهاس خودم سرش میزنم

از خانوادش دوره اونا اصلا محلش نمیذارن ادم حسابش نمیکنند خونمون نمیان که من بخوام این کارا را بکنم د ...

وقتی دخترش شوهر کرد می فهمه 

بهش بگو یجور رفتار کن که اگه کسی مثل خودت در خونه رو زد بتونی دختر بهش بدی 

بگو تو هم دختر داری یه روز دامادت بات همین کارا رو می کنه