2777
2789
عنوان

مامانا شما کِی خبر بارداریتونو اعلام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 115 پست
ذوق دارم بخداولی شوهرم نمیذاره که همش میگه چشم میزنن نگوتو لاغری هی میگن با این جُسه چجوری دوقلو میا ...

مبارکه گلم انشاالله بخوشی بغلشون کنی اما الان آدم تو ی قلوش مونده چه برسه دو قلو نارس چشم نمیزنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورتون میشه من رفته بودم خونه خواهرشوهرم کمک دست خانوم نوکریشو بکنم زاییده بعد ی بلوز زرد تنم بود هیچوقت یادم نمیره گفت لباستو برو دربیار رنگ زرد باعث زردی بچم میشه اصلا رنگ زرد اونم لباس من چ ربطی ب زردی بچه داره

خواهرشوهرم باردار بود پسر همش میگفت وای بچم ب دنیا بیاد نمیزارم کسی بغلش کنه نمیزارم کسی بوسش کنه (ک ...

وای یاد خودم افتادم

بچه من چهارماهش بود کرونا اومد

یکی دوبار من استوری گداشتم که بهتره بچه هارو نبوسیم واینا 

واقعا بدون منظور

خواهرشوهرهام تااا تونستن بچه منو بی محل کردن🤣

بدتر باعث شد بچه ازشون دور شد فقط سمت خانواده خودمه😐

الان ناراحتن میگن بچت محل نمیزاره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
زود گفتی چقدر

اهل پنهان کردن نبودم.دیگران هم برام دعای خیر داشتن. بارداری هم چیزی نیست که کسی حسادت کنه یا فکر کنم چشم میخورم! بقیه هم توانشو دارن.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
وای یاد خودم افتادمبچه من چهارماهش بود کرونا اومدیکی دوبار من استوری گداشتم که بهتره بچه هارو نبوسیم ...

ببین خدایش ادم باید از خداش باشه بچش عزیز جمع باشه وقتی میره تو ی جمعی همه ابراز علاقه کنن ب بچش نه اینکه هی راه بری بگی بچمو بغل نکنید بخدا ما هیچ خانواده شوهرش اصلا سمت این بچه نرفتن حالا هی گله میکرد کسی کمکم نمیکنه بچمو نمیگیرن 

ببین خدایش ادم باید از خداش باشه بچش عزیز جمع باشه وقتی میره تو ی جمعی همه ابراز علاقه کنن ب بچش نه ...

ازه کیه که بدش بیاد عزیزم

اینا دنبال بهانه بودن بی محلی کنن از همون توی بارداریم هم بی محلی میکردن 

چیزی هم نگفتن ولی من خودم حس کردم شاید استوری کرده بودم بدتر بودن مثلا 

چون ما دوران کرونا بودیم از این پیامهای آماده واسه یه پیج دیگه بود وگرنه من اصلا از این اخلاقها ندارم

رفتارشون فقط باعث شد الان که پسرم ۵سالشه اسم عمه اش رو هم نمیدونه تو خانواده خودم عزیزکرده اس همونجا براش کافیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ازه کیه که بدش بیاد عزیزماینا دنبال بهانه بودن بی محلی کنن از همون توی بارداریم هم بی محلی میکردن چی ...

من نمیگم کار شما اشتباه بود خوب اون دوران واقعا مادرا استرس داشتن من بچم یک سالش بود اینقدر ماسک زده بودم ب بچم بیچاره  بعد کرونام عادت کرده بود ب ماسک زدن ب قول شما انگار دنبال بهانه بودن