2777
2789
عنوان

منتظرم شوهرم بیاد خونه پرینت بگیرم ازگوشیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 79 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چیه شمارس؟یعنی انگلیسی تایپ میکرده؟

همین شماره فقط برام مشکوک بود اره یعنی متنش انگلیسی بوده، تماس که میگیرم میگه درشبکه موجود نیس پیامکم که ارسال میکنم بهش میگه شماره اشتباه، اخه قبلاهم که پرینت گرفتم همین شماره بود مثلا زده بود سه بار پیامک لاتین اینجوری نمیدونم چیه

همین شماره فقط برام مشکوک بود اره یعنی متنش انگلیسی بوده، تماس که میگیرم میگه درشبکه موجود نیس پیامک ...

شاید پیامک تبلیغاتیه ..از مکالمه ها پرینت نگرفتی

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
شاید پیامک تبلیغاتیه ..از مکالمه ها پرینت نگرفتی

اخه اگه پیامک تبلیغاتی بود باید توسطل زباله میبود نبود چیزی،، تومکالمش نه شماره مشکوک ندیدم،، فقط توپیامکا که زدم همین شماره اومد چندباره که پرینت میگیرم هستش هرچقدم گوگل زدم اصلا چیزی نمیاره

اخه اگه پیامک تبلیغاتی بود باید توسطل زباله میبود نبود چیزی،، تومکالمش نه شماره مشکوک ندیدم،، فقط تو ...

اخه خیلی ناقصه شماره ای هم ک باشه باید کامل باشه نه این مدلی

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒