2777
2789
عنوان

منتظرم شوهرم بیاد خونه پرینت بگیرم ازگوشیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 79 پست
خب نه من الان بهش احترام میزارم ادم حسابش میکنم اگر بفهمم فقط دیگه همخونه نمیزارم سمتم بیاد

چی بگم والله مردا کلا زرنگن

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به روش نمیارم فقط اول پرینت بگیرم بعدش اگر چیزی نبود همین عادی عادی میپرسم

پرینت چیزی رو ثابت نمیکنه 

به نظر من فقط به گوشی بذار رو ضبط صدا وقتی میری بیرون مثل دیشب یا میری حموم 

بعد بیا بیرون گوش کن حرفاشو 

مثلا گوشیتو یادت رفته یا اصلا لازم نیست چیزی بگی خب عادیه من خیلی وقتا بیرون میرم گوشیمو میدارم خونه یا تو ماشین می‌ذارم 

شمارش را میتونی تو همراه من خودت بزنی اونجا حساب کاربری دیگه همیشه از گوشی خودت پرینت بگیری.البته چه ...

پیام های قدیمی رو هم میشه خوند؟ مثلا مال 4 سال پیش رو یا نه فقط از لحظه نصب به بعد؟

اگر رمز نده بهم خب دیگه بدتر، اره چک کردم پیامهای همراه اول بود

خوب پس دیگه زیاد کنکاش‌نکن

به خودتم استرس و فشار قلب میده

خداروشکر چیزی نبود

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
چجوری

خب باید همراه من رو گوشی وخط شوهرت باشه میری داخل برنامه قیمت خدمات زده ریز مکالمات بعد زده پیامک یا مکالمه انتخاب میکنی دوره زمانی هم میاره انتخاب میکنی بعدش یه کد میاد میرنی ومیده