2777
2789
اصلا مگه یه ادم چقد میتونه دشمن داشته باشه و اصلا هم شرایط شکایت کردن نداشته باشه...مگه میشه؟

همش دروغه بابا 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینستای همه رو هم داره🤣😐همه اطرافیانش هم ادم حسابی

اره همه آدم حسابی ان بجز این خانم 

جالبش اینجاست همه کاربری همدیگه ام دارن 😂😂😂

کل فامیلامون تو این سایتن ولی فقط منو ابجیم همو میشناسیم اونم چون خودمون بهمدیگه اسم کاربریمونو دادیم🤣بخدا هنوز هیچکسم نشناختم از اطرافیان

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
من از اول باور داشتم یعنی بیشتر از هرچیزی دوقلو داشتنم دلمو لرزوند و همیشه پاییزی رو دنبال میکردم تا ...

اره والا 

حالا یه سریا به قول شما حس مادرانشون باعث میشه باور کنن 

ولی وقتی یکی میاد از این حس سواستفاده میکنه واقعا ناراحت کنندست

منم اولش باور کردم ولی کم کم تاپیکارو خوندم شک کردم

اخه یکی با این شرایط خب قطعا یه تلاشی میکنه برای دیدن بچه هاش 

این همش میگفت نه نمیزارن و فلان

بقیه میگفتن پیگیری میکنیم برات میگفت نه 

بعد از اونور میاد میگه من خیلیا شناساییم کردن تو نی نی سایت خب تو که چیزی برای از دست دادن نداری 

اگه برادرشوهرت اینجا تاپیکاتو دیده چجوری از کارات تعریف میکنی خب بدتر جلوتو میگیره دروغگو

اصلا این که اومد تاپیک زد گفت این بهم تهمت زده فحش داده 

بعد با حساب تاج افرین میاد همش تعریف میکنه که اون زن خیلی جوان و خوشگله شوهرش ادم حسابیه شوهر من دوسش داره براش استوری میزاره 

رفتم سراغش شوهرم معذرت خواهی کرده ازش

بعد بهش گفتن تو فلانی ای تاپیکشو بست

الانم میگه نه اون اشتباه گرفته

یه جوری داره پاییزی رو خوب نشون میده خودشو بد نشون میده

خیلی مسخرست

من بعضی وقتا سردرد میگیرم از ناراحتی

بعد اینا با احساس ادم الکی بازی میکنن

اره همه آدم حسابی ان بجز این خانم جالبش اینجاست همه کاربری همدیگه ام دارن 😂😂😂کل فامیلامون تو این ...

اصلا مگه میشه:/

چقد دروغ میگه کل تاپیک هاشونم تخیلی

بعد پاییزی همش میگه من از کاربر های قدیمی سایتم

یه چیزایی میگه که همه کاربرا میدونن

و حتی با یه سرچ ساده میشه ازشون خبردار شد

بهش میگم اسم اکانت قبلیت چی بوده نمیگه

اره والا حالا یه سریا به قول شما حس مادرانشون باعث میشه باور کنن ولی وقتی یکی میاد از این حس سواستفا ...

اصلا ناراحت نباش عزیزم 

واگذار کن به خدا 

اره من خیلی حالم بد شد یه لحظه گفتم دخترام اگه نباشن خب من برم بمیرم بهتره تا اینکه ازم جدا باشن سختی های زیادی ام کشیدم خیلی زیاد 

از همسرم و خواهر و مادر همسرم ولی فقط دلم به وجود بچهام گرم بود و موندم 

کسی که بچشو بذاره بره قضاوت نمیکنم شاید شرایطش خیلی از من بدتر بوده باشه ولی اینکه هیچ تلاشی نکنی خیلی عجیبه  

همش از عشق سابق همسرش تعریف میکنه والا من عشق سابق همسرمو ببینم مطمئنم به عجیب ترین شکل میبینمش هرچند زیبا باشه این خصلت ما خانوماست 

بخدا این دفعه چندمه من توی این سایت افسردگی میگیرم بعد از لو رفتن کاربرای فیک خب بگو چی میرسه بهتون

عروسک پارچه ای ،راز مامانی ،پاییزی۸۳ ،……هیچوقت نمیبخشمشون 

خودم دوتا کاربری دارم چون اینو دادم به ابجیم و نمیتونم تاپیک شخصی بزنم و هیچوقت سو استفاده نکردم مثل عقده ای ها بیام واسه پربازدیدی هر جفنگی رو سر هم کنم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اصلا مگه میشه:/چقد دروغ میگه کل تاپیک هاشونم تخیلیبعد پاییزی همش میگه من از کاربر های قدیمی سایتمیه ...

یه دروغایی پاییزی میگه بعد با اون کاربریش میاد یه داستان از زبون زن نامزد سابقش میگه که بگیم به به پاییزی دروغگو نیست 

چون نداره اصلا اگه داشته باشه ام باز مهم شخصیته که نداره به کاربری و جدید و قدیم نیست

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
اصلا ناراحت نباش عزیزم واگذار کن به خدا اره من خیلی حالم بد شد یه لحظه گفتم دخترام اگه نباشن خب من ب ...

خدا به دلت ارامش بده ایشالا

خب اصن اگه با عمش در ارتباطه دیگه به عمه هه بگه باهاش حرف بزنه یا هرچی

بعد جالب اینجاست همشون پیجاشون بازه 

والا هرکی دور ماست پیجش بستست هرچقد هم سرشناس باشه

خدا ازشون نگذرع دروغگوها