2777
2789
مطمئنم جیش بوده وگرنه این سکانس نقش روبه روش محمدرضا شریفی نیا بود

عاااا نه دیگه اگه شریفی نیا بوده پس قصد فحش داشته

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه به اونجاش نگاه نکن.گناه مارم زیاد کردیمیدونی الان چند نفر به اونجاش دقت کردن؟🤣

تموم شد دیگه نشون نمیده

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
ما خیلی بی تر ادبیم🤣😘

به بازیگزه گفتم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

خیلی دلم میخواد دست پاییزی63 و تاج افرین رو بشه

تاپیک های تخیلی

اخه مگه ممکنه یکی بیاد درباره عشق سابق همسرش اینجوری تاپیک بزنه

بعدشم این میگه چن وفت پیش رفتم باهاش دعوا کردم شوهرم رفت عذرخواهی کرد

با حساب پاییزی 63 هم میگه اومده کلی حرف بارم کرده شوهرش عذرخواهی کرده

کلا مشخصه خوشش از پربازدید میاد

وقتیم بهش میگن کاربر پاییزی63 هستی قفل میکنه

قبلا میگفت دختره همسن و سال خودشه ازدواج کرده 

الان میگه شوهرش سرطان داره یه پسر 9 ساله داره که رد گم کنی کنه

اصلا مگه میشه دونفر با زندگی های مرتبط یه کلمه رو عین هم بنویسن و لحن حرف زدنشون هم به زن 40 ساله نخوره:/

واقعا فکر میکنن ما نفهمیم؟

خیلی دلم میخواد دست پاییزی63 و تاج افرین رو بشهتاپیک های تخیلیاخه مگه ممکنه یکی بیاد درباره عشق سابق ...

من از اول باور داشتم یعنی بیشتر از هرچیزی دوقلو داشتنم دلمو لرزوند و همیشه پاییزی رو دنبال میکردم تا به اون تاپیکش رسیدم که گفت اره این اون زنه هست و اومده نفرینم کرده 

اومدم تاپیکایی ایشونو خوندم دیدم بابا بلانسبت ریییییده جفتشون یکی ان حالا بگو چی نصیبتون میشه دروغ میگین بخدا حق الناسه 

حالا این خانم لا وجود اینکه رقیب عشقی تاپیکشو میخونه جای اینکه از خوشبختیش بگه همش ناله میکنه رابطه ندارم،همسرم ولم کرده، بچمو برده، واسه مامانش جشن گرفته وووووووو که حرفای کاربر پاییز رو درست نشون بده و نگیم دروغ میگه خب اینجوری بیشتر خودشو او داد 

من بشخصه اگه همسرم یکیو دوس داشته باشه و از قضا کاربریشو بدونم مثلما فقط از عشقولانه هام میگم که طرف بخونه بسوزه 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.