2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اصلا حوصله ندارم ، حتی مرطوب کننده هم نمی‌زنم می‌خوام برم جایی، فقط قبلش حتما حموم میرم و مسواک ...

آخه ضد آفتابی که خریدم کرم پودر داره اون بزنم بعد باید رژ بزنم بعد باید به ابروهام ژل بزنم بعد ... دیگه می بینم انقدر طول می کشه می گم ولش کن

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

حالا من میگم خدشبحال اونایی ک اعتماد بنفس دارن بدون ارایش میرن بیرون

دیگه یه جایی از زندگیت می رسی نظر دیگران اصلا برات مهم نیست 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

آخه ضد آفتابی که خریدم کرم پودر داره اون بزنم بعد باید رژ بزنم بعد باید به ابروهام ژل بزنم بعد ... د ...

نه خب رژ و ژل ابرو رو هم رفته دو دقیقه هم نمی‌خواد. بزن خوشگلتر شی، من افسردگی بعد از فوت مامانم رو گرفتم این شکلی شدم، شما مثل من نباش و به خودت برس

من نمیدونم چم شده حتی حوصله شونه کردن موهم ندارم.از بعد بچه اینجور شدم پسرم۳سالشه.کلا خنثی شدم شوهرمم اعتراض میکنه .دوس دارم به خودم برسم پول ندارم.دندونام درست کنم صورتم جا جوشو لکه اس.موهام وز و فر و خشک.خیلی دوس دارم برسم پولش نیست

منی که نزدیک به چهل سالگی هستم و از اول هم یعنی همون بیست سالگی تنها ارایشم یه رژ کم رنگ و گاهی یه مداد تو چشم کشیدن بوده کل ارایشم

هر چی هم ضد افتاب میخرم چون پوستم حس سنگین شدن داره استفاده نمیکنم حتی بدون چربی خریدم ولی فایده نداشته

خوشگل هم نیستم که بگم بخاطر این ارایش نمیکنم 

ولی میگم همینه که هستم 

تازه رژ هم به خاطر این میزنم که لبام خیلی بی روح و رنگ پریده هست وگرنه همونم نمیزدم 

ارایش خوشگل میکنه ادم رو کیف داره ادم حس سرزندگی و شادابی داره ولی کلا نیازی نمیبینم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
حالا من میگم خدشبحال اونایی ک اعتماد بنفس دارن بدون ارایش میرن بیرون

وای دقیقا خوشبحال اونا ک آنقدر اعتماد ب نفس دارن بدون آرایش میرن من خیلی زشتم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !