2777
2789
عنوان

آیا احتمال ان تی درسته

169 بازدید | 14 پست

سلام به همه هموطنان عزیز 

خاستم بگم که من باردارم و تمام رژیم پسر دار شدن و رعایت کردم ولی آن تی احتمال دختر داد خواستم بگم که همه این چیزا فقط اتلاف وقت هست و بعضی از ما مادرا باید همیشه در حسرت نوزاد پسر بمونیم...تمام تست های جوش شیرین و بوعلی و موهای زائد پسر نشون داد ولی الکی بود..تنها تستی ک دختر نشون داد علامت وی در هردو چشمم بود

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنش سالم باشه 

هر چی خدا بده شکرش هر دو شیرینن

من دو پسر دارم و دختر دوست دارم اما الان که برای سومی اقدامم میگم هر چی خدا میدونه بهتره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

عزیزم احتمال خطا تو ان تی هست ولی خیلی کمه بچه اولته ایشالله صحیح و سالم باشه خدا خودش صلاح بنده هاشو بهتر می‌دونه منم دومیو باردارم دختره اوایل ناراحت بودم ناشکری میکردم ولی الان اصلا خوشحالم خدا بهم ی بچه سالم دیگه میده فقط شکر کن 

نه بچه اولم هست نه دایی داشتم نه عمو نه داداش همه چشمشون به من بود نوه پسر بیارم ولی به بن‌بست خوردم..یکسال تمام لبنیات نخوردم تمام استخوان و دندونم خراب شد..معدم و با فلفل سیاه زخم کردم..عرق کاسنی و کاچی و....همش حرفه و حرف

دختر داری؟؟ یا کلا خودتون پسر دوس دارین؟

من خودم برام فرقی نداشت ولی از بچگی چون هیچ پسری تو خانواده نداشتیم همه این حرف و ک پسر بهتره فرو کردن تو مغزم

عزیزم احتمال خطا تو ان تی هست ولی خیلی کمه بچه اولته ایشالله صحیح و سالم باشه خدا خودش صلاح بنده هاش ...

کلی جوش شیرین تزریق کردم دیگه مطمئن بودم پسر میشه الانم انگاری یکم برام سخته قبول کنم دختره

نه اون دیگه فقط جنین پسرو انتقال میدن

بخدا این تابستونی از گرما آتیش میگرفتم ولی ذره ای دوغ و ماست و  سردیجات نمیخوردم ..کیت تخمک گزاری گرفتم..دو سه ماه فلفل درشت سیاه میخوردم..جوش شیرین تزریق کردم..گاهی ب حال خودم خندم میگیره ک الکی وقت گذاشتم..

بخدا این تابستونی از گرما آتیش میگرفتم ولی ذره ای دوغ و ماست و سردیجات نمیخوردم ..کیت تخمک گزاری گر ...

اره عزیزم الکیه چون منو همسرم به خاطر مشکلات ناباروری همش گرمیجات خوردیم 

دخترم ۷ سالشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔