2777
2789
عنوان

بی اختیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تا اول راهنمایی شبها خودمو خیس میکردم.از ترس سرزنش مخفی کاری میکردم یا مینداختم گردن خواهر یا مهمون  درست میشه دکتر ببر.ب فکر پوشک و مشمای زیر تشک نباش چون غرورش مهمتره.نباید حس کنه با بچه های دیگه فرق داره.تحقیر میشه‌

میگم تا کلاس سوم یا چهارم بودفقط شب ادراری داشتنشاید دکترم بردن نمیدونم وللی الان این مشکلو ندارن

تا کلاس چهارم پوشک میشد شما چه طوری متوجه شدی پوشکه از لباسش پیدا بود

به هیچ عنوان پوشک نکن...بچه خجالت میکشه....خاک بر سر دکتری که گفته پوشکش کن....این تو نا خوداگاهش میمونه....از این زیر اندازهایی که تو زایشگاه استفاده میشه یک بسته از داروخونه بگیر...ببر دکتر قرص میده...ی اسپری هست شب تو بینیش میزنی.شب خودشو خیس نمیکنه....بعضی ها بااین روش خوب شدن

من دختر دیدم تا ۱۵ سالگی خیس میکرده....دست خودشون نیست..حتما ببر دکتر شاید چون ارثیه مادر زادی مثانش کوچیکه....

میتونی از شب زنگ هم استفاده کنی...ی وسیله ای هست ،داخل لباس زیر میزارن و اینقدر حساسه با کوچکترین رطوبتی زنگ میزنه و طرف بیدار میشه میره دستشویی.مثانشو خالی میکنه.....اگه پوشک کنی یا دعواش کنی یا سرزنشش کنی امکان داره تا۲۰ سالگی ادامه پیدا کنه

به هیچ عنوان پوشک نکن...بچه خجالت میکشه....خاک بر سر دکتری که گفته پوشکش کن....این تو نا خوداگاهش می ...

آخه اسپری قرص دکتر داد تشنج کرد

تو روز هم بی اختیاری داره بخنده بازی کنه 

دوماه یک بار فرش میشوریم

خونه بو ادرار گرفته

آخه اسپری قرص دکتر داد تشنج کردتو روز هم بی اختیاری داره بخنده بازی کنه دوماه یک بار فرش میشوریمخونه ...

ی دکتر بهتر ببر ..جوش شیرین بریز رو فرشات بزار ی روز بمونه بعد جارو بکش کامل بو رو میگیره

خدایا شکرت💓🙏
آخه اسپری قرص دکتر داد تشنج کردتو روز هم بی اختیاری داره بخنده بازی کنه دوماه یک بار فرش میشوریمخونه ...

پس اگه روز هم نمیتونه ادرارش رو کنترل کنه...حتما ،حتما ببرین فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری...اگه تشنج کرده سرخود دارو استفاده نکنید.....این اسپری رو من دیدم بدون نسخه هم از دارو خونه میگیرن....