2777
2789
سلام وقتتون بخیر این دارو ها معمولا موادی دارند ک متابولیسم رو زیاد میکنن و قلب شما به اصطلاح فعال ت ...

ممنون که جواب دادین آیا توشون شیشه یا مواد مخدر هم داره؟

❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیوار

از جای معتبری ام گرفتی ماشالا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

والا من سی ال ا میخورم گاهی وقتا خوابم کم میشه ولی اثری از لاغری من ندیدم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
سلام وقتتون بخیر این دارو ها معمولا موادی دارند ک متابولیسم رو زیاد میکنن و قلب شما به اصطلاح فعال ت ...

ممنون که جواب دادین آیا توش شیشه یا مواد مخدر هم داره؟ منی که میخوام یه دوره کوتاه ۱۰ روزه مصرف کنم بنظرتون برام عوارض داره بعد قطع قرص؟

❤️
ممنون که جواب دادین آیا توشون شیشه یا مواد مخدر هم داره؟

بله 

به خصوص اونایی ک تولید داخل نیستن و تحت نظارت هیچ سازمان بهداشتی نیستن یا به اصطلاح قاچاق و تبلیغات ماهواره ن

یا حتی اونایی که گیاهی و تولید عطاری هان 

البته نگران نباشید احتمالا مورد شما کافئین و ... رو داره

ولی دیگه ادامه ندین 

بر فراز قله باور سفر کن   
من اشتهام کلا بسته بود امروز

پس خیلی قوی تره این اینطور نیست اصلا ورزش کن کم خوری انجام بده

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

از منی  که انواع قرصای لاغری بازار رو امتحان کردم به شما نصیحت، اینا هیچ کدوم بدرد نمیخورن فقط هورموناتو بهم میریزن بدن بیچارتون رو داغون میکنند

من کیست گرفتم با این قرصای لعنتی یک گرمم کم نکردم 

فقط تنها راهش رژیم و ورزش منظم هست

می آید هر آنچه باید 🌱