2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5806 بازدید | 184 پست

استارتر میگن بهترین دفاع حمله ست!دقیقا شوهرت همین کار میکنه،یه جوری برخورد میکنه که آخر سر بدهکارش هم بشی و به خودت بگی روانی!!!!!

عزیزم از چی میترسی؟حالا نهایتا به قول خودت آبروریزی بشه،مرگ یه بار شیون یه بار

اگرم رفت دادگاه نترس

توهم مهرو نفقه ت بذار اجرا

به قاضی هم بگو تامین مالی نمیکنه،ناتوانی جنسی داره

خلاصه از خودت دفاع کن

الانم از خودت نقطه ضعف نشون نده

طلاق دادن به این راحتی نیست،از خونت هم هیچ جا نرو بگو تو میخوای طلاق بدی منکه نمیخوام طلاق بگیرم می مونم خونه م

دیگه هم به خودت نگو روانی؛این چیزی هست که اون میخواد!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
وای دهنتو ببند زن هم انقد ساده؟بخدا دلم می‌خواد بزنمت یعنییییییی چی مگه میتونه الکی روانی جلوت بده ت ...

اخه قبلا تو کار جعل و اینا بوده و کلا تو همه چی وارده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همه چیزایی ک داره فقط ی موتور ب اسم خودشه براشم مهم نیس هیچی فقط دخترمو میخاد بگیره ک اونم با حقه ...

ن عزیزم حتی دخترتم بخواد بگیره ب این راحتیا نیس بخدا الکی خودتو باختی . منم دخترمو ازم گرفتن بار اول ک با توافق بود ولی اون برد و دیگه نیاورد منم درخواست دادم دخترم ۳ ساله بود با زور دادگاه بچمو پس داد تو اون گیرو دار میگفتن امضا کن هیچی نمیخوای ازمون مام بچه رو بدیم گفتم ن من میخوام سری بعدی تو دادگاه دوباره گف بگو هیچی نمیخوای گفتم من تمام حق و حقوقمو میخوام گف پس برو بچه رو بیار گفتم باشه رفتم اوردم دادم بهشون دخترمم نمیرف خیلی اذیت شدم گربه کردم داغون بودم ولی ظاهرم نشون ندادم اونم دید نمیتونه کاری کنه با بچه تهدیدم کنه دست از سرمون برداشت . 

دقیقا همینه ی دلیل دیگشم دخترمه اخه

وای خاهر چقد حالم بد شد خوندم تورو خدا خوب گوش کن خواهش میکنم تمنا میکنم گولشو نخور شوهرت خیلی حقه باز و زرنگه دست پیش گرفته که کار خودش فراموش بشه تو نباید کوتاه بیای یا بترسی یا ساکت شی که اونو به آرزوش رسوندی اتفاقا تو برا دادگاه و رو کردن خیانتای اون عجله داشته باش  .وقتی علنا دختره اسم خودشو شوهرت رو نوشته و با یه دسته گل تو ماشینتون بوده یعنی صددرصد یه چیزی بینشون هس اون چیز بزرگم هست ..اصلا کوتاه نیا بزن در سلطه بازی جیغ و داد کن داره از قلب دردش تورو می‌رسونه در واقع هیچیش نیس بگو اره برو دادگاه من اولا مهریمو تمامو کمال ازت میگیرم دوما تو دادگاه شده پرینت بیارم شده دختره رو پیدا میکنم میارم که چه کثیف کاریا میکنی بگو یا برو پیش همون دختره یا خونه مادرت جات کنار من و بچم نیس .اون توقع داره اون چیزایی رو دیدی هیچی نگی سکوت کنی اونم خوشحال به کاراش بیشتر ادامه بده بگه ببخشید زنم خره نمیفهمه تو خیلی ساده ای خیلی بخاطر همون زندگیت اینجوری شده ...حالا خداکنه ولی بااین سادگیت زندگیت بدترم میشه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

همینکارو کرده بودم ولی امشب یهو نمیدونم چرا بازم این گوه رو خوردمحالا چیکار کنم ک نظرش عوض بشه؟

شوهرت خیلی زرنگه همه کار می کنه بعدم تو رو مقصر جلوه میده 

دادگاه که خر نیست هرچی شوهرت گفت باور کنه 

خواست طلاق بده بذار خودش بره دنبال کاراش تو دادگاه بگو من طلاق نمی خوام 

طلاق بده هم نیست یه چیزی گفته تو رو بترسونه 

معلومه که سه ماه یبار نمیاد از جایی تامین میشه 

یاد بگیر واسه ی خودتو و بچه هات زندگی کنی و برات مهم نباشه چون خودتو داغون می کنی بلاخره تا کی می تونه ادامه بده 

به خانواده اش هم بگو

ن عزیزم حتی دخترتم بخواد بگیره ب این راحتیا نیس بخدا الکی خودتو باختی . منم دخترمو ازم گرفتن بار اول ...

اخه طلاقم بگیرم کجا برم 

اینحا حداقل خونه خودمه و منو دخترم توش ارامش داریم و همه چیمون مهیاس

اینم یا سرکاره یا باشگا خیلی کم خونس ک اخلاقشم خوبه باهامون

اخه طلاقم بگیرم کجا برم اینحا حداقل خونه خودمه و منو دخترم توش ارامش داریم و همه چیمون مهیاساینم یا ...

ریدم تو اون اخلاقش 

وای به چی میگی اخلاق 

به ادم خائن

من جای تو باشم اصلا رابطه ۱سال یبارم قبول نمیکنم

اون الان الوده ی هزار نوع کثافت و مریضیه

اچ ای وی در کمین است

اخه طلاقم بگیرم کجا برم اینحا حداقل خونه خودمه و منو دخترم توش ارامش داریم و همه چیمون مهیاساینم یا ...

من ک نگفتم طلاق بگیر ولی ضعیفم نشون نده خودتو بیخیال زندگی کن