2777
2789
عنوان

باهام تموم کرد و من الان فقط مرگ میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 49 پست
ولی من فک کردم بعد این همه سعی میتونم به دستش بیارم ولی نشد

عزیزم الهی بزودی تاپیک حال خوبتو همین جا ببینم و به آرامش برسی ❤️

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
عزیزم خدا بزرگه این روزا هم میگذره باز شما از من بشنو که اینم واقعا غصه ای نیست اگه قسمت هم باشین بر ...

سلام عزیزم کاش بگذره ولی نمیگذره ماه هاست رفته رفته بدتر میشم 

امشب دیگه حتی اونقد حال بدنم بده نمی تونم مثل هر شب گریه کنم که راحت شم به زور از خدا خواستم یکمی حال توان بده برم نماز شب بخونم دعا کنم نشسته خوندم …در اون حد بی حالم 😭 

اخه جریان زندگی من خیلی بده خیلی ناشکر نیستم ولی نمی تونم چشم ببندم چون بی هیچ دلیلی طلاقم میدن که خدا شاهده 

چقد ظلم تو این وسط هست ا‌‌‌ونایی که باعث شدن به هم زدن منو و همسرم شدن الان به مراسم خودشون اماده میشن شاد هستن 

منم جز اشک ریختن چیزی از دستم نمیاد کاش بین مون چیزی بود میکفتم اره دلیل داره ولی دلیل نداره یهو شد بخدا راست میکم😭😭

میگم اگه مصلحت نیست چرا خدا مهرشو از دلم نمیبره بی تفاوت شم 

خلاصه هیچی جز امیذ کردن به خدا ندارم که حتی واسه خودم هم امدی ندارم … به حق و حرمت الان که دم اذان صبح هست 

نمی دونم مشکل شما چی هست ولی ادم داغدار ادم داغدار را حتی نشناسه هم با یک کلمه اش میتونه حس کنه چی دردی تو دلشه

اون درد دلتون رو خدا بشوره ببره به زودی رندکیتون سراسر خوشی باشه انشالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم کاش بگذره ولی نمیگذره ماه هاست رفته رفته بدتر میشم امشب دیگه حتی اونقد حال بدنم بده نمی ت ...

عزیزم میفهمم چی میگی شما هنوز خیلی فرصت داری اونایی هم که ظلم کردن قطعا سزاشو میبینن شاید هنوز وقتش نشده بخدا من زیاد دیدم که تو عقد جدا شدن و دوباره با یکی هزار برابر بهتر از اون اولی ازدواج کردن یکی از نزدیکان خودم همینطوری شد خودمون باور نمیکردیم با پسری ازدواج کرد که از همه لحاظ سرتر از اون یکی بود بخدا دو تارو تو فامیل خودمون دیدم حالا اگه بچه داشتی یا هر چیزی اوضاع فرق داشت دختر مثل گل که رها نمیشه خدا هم قطعا صداتو میشنوه شاید هنوز وقتش نرسیده امید داشته باش اونو بیخیال شو میدونم سخته میدونم نمیشه ولی باید سعیتو بکنی اگه تا الان تونستی از این به بعد هم میتونی خدا هم جای حق نشسته کاش میتونستم مشکلمو بهت بگم بعد میدیدی مشکل تو در برابر دغدغه من کوچیکه منم صدبار از خدا خواستم اگه میخواد اتفاقی بیفته قبلش منو بکشه ولی تو اینستا چیزی دیدم که بخاطر دو تا بچه هام گفتم خدایا غلط کردم ان شاالله خیلی زود تاپیک بزنی که مشکلت حل شده برات از ته دلم دعا میکنم عزیزم 🌹❤️

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
عزیزم میفهمم چی میگی شما هنوز خیلی فرصت داری اونایی هم که ظلم کردن قطعا سزاشو میبینن شاید هنوز وقتش ...

واقعا ممکنه بعد طلاق بتونم کسی رو دوست داشته باشم 

یا کسی دوسم داشته باشه از خودم تعریف نمیکنم ولی خیلی سر اونا سرترم ظاهرم  ،تیپم  ، تحصیلاتم ، خانواده ام موقعیت مالی ، تک دخترم و از همه مهمتر خییلی دختر نجیب و ایمانم قوی بود 

صادقانه و پاک عاشقش شدم ‌ولی دیکه اعتماد به نفسم نمونده اول دختر بودم بالای ۲۰ تا خواستگار داشتم همه رو‌رد میکردم کشته مرده ام زیاد بود ولی الان حس میکنم دیگه هیچکی به سمتم نمیاد و من هم دیگ نمی تونم عاشق شم خوشبخت شم همه هم میدونن من گناهی ندارم اونا با زندگیم جوونیم بازی کردن 😔

یعنی اگه جدایی شه ممکنه خوشبخت شم ممکنه خانواده اونا هم تاوان کرده عاشونو و همسرم تاوان بده به کوشم برسه😭

با زبونم گفتم از خدا نمیترسین حداقل حلالیت بگیرین نکرفتن در این حد 😭 خلاصه من موندم یه عالمه فکر و دلم خیلی میخواد روزی پشیمان شه بدونه خانواده اش و اطراف مانع جدایی مون شدن 

که دیر شه 

عزیزم قربون دلت برم نمی دونم دردت چیه که این جوری میکی مثبگی ولی هرچی هس خدا کمکت کنه خدا بزرگه 

انشالله بیام مژده بدم واست تو هم بیایی خبر خوب زندگیتو به من مزده بدی از فردا مون خبر نداریم میدونم امتحان های خداست 

مرسی که فکرمی خواهش میکنم واسم دعا کن هرگاه یادت افتادم 

تا شب یلدا خدا به دلم خوشی بده منم واست دعا میکنم عزیزم🌹❤️😘

من ازش چند سال بزرگتر بودم از لحظه ای ک دیدمش به دلم نشست دوماه سه ماه جنگیدم به بهونه های مختلف پیا ...

شاید توی رابطه هست🙄تو هم چسب نباش

اونقدر بهش پیله کردی که بدبخت داره میره