2777
2789
عنوان

باهام تموم کرد و من الان فقط مرگ میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من خاهان نمیخام من فقط اونو میخاستم فقط اون

خب اکن نمیخواسته برو خدارو شکر کن که نیومد بازیت بده ازت سواستفاده کنه بعدم ولت کنه بره الان یه درد داری که نخواسته اون وقت هزار تا درد داری که هم ولت کرده هم ازت سو استفاده کرده هم مثل دستمال پرتت کرده هم با احساسات و آیندت بازی کرده 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
ولی اون همه جون من بود بغل کردنش همه حیات و زندگیم بود

چقد احساسی هستی چند سالته؟

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

من خبر ازدواجشو شنیدم شوکه شدم

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
ولی من دقیقا همینارو میخاستم

عزیزم تو یه چیزیت واقعا هست اگه نبود آدم نرمال این چیزا رو نمیخواد خوش باشی 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

برو یه سر بزن به تاپیک های من و کسایی مثل من که مشکلات شدید دارن عزیزم پس ناشکری نکن 

واسه دوست پسر ، کراش اینجورچیرا ارزش داره اروزی مرگ کنی ؟

به جای من بودی چی کار میکردی تم بهترین سن زندگیم شکست خوردم نامزدم طلاقم میده نزدیکه شب یلدا هست همه برا عروس هاشون هدیه میبرن منم با غصه نکا میکنم…در حالی که حسرت میخورم خیلی مجرد بودم کاش دختر بودم هر هفته یک بار شکست میخوردم ولی نه اینکه تو دوره متاهلی شکست میخوردم 

به خدا حسرت جای تو بودن رو الان میکشم باور کن میکم به جات بودم از فردا شیک استایل میزدم عکس میکرفتم میرفتم وسایل های یلدا بخرم هنرمایی هایی میکردم کنار خانواده ام اماده میشدم یلدا شه 

عکس بکیرم اون پسره که ترکت کرده ببینه بسوزه و به جاش ادمهای دیگه برام بیان یلدا رو تبریک بگن ازت خوششون بیاد اینجور چیزا 

ولی من هرچقد میخوام بیتفاوت شم نمیشه چون شرایط شکست ازدواج با شکست محردی فرق داره نمی دونی چقد خدا خدا میکنم سه معجزه شه همسرم بیاد دنبالم منم حالم خوب شه یه تازه عروس هستم از غصه پ حسرت جون میدم به خدا حسرت جای بودن تورا میکشم منم روزی مثل تو بودم کاش ای کاش ببشتر قدر اون دورانمو میدونستم

برو یه سر بزن به تاپیک های من و کسایی مثل من که مشکلات شدید دارن عزیزم پس ناشکری نکن واسه دوست پسر ، ...

عزیزم خدا بزرگه این روزا هم میگذره باز شما از من بشنو که اینم واقعا غصه ای نیست اگه قسمت هم باشین برمیگرده و میاد دنبالت نبود هم بالاخره تکلیفت معلوم میشه و شاید خدا قشنگترشو نوشت من باز تو شرایطی ام که فقط خدا از دلم خبر داره و بس و این مشکلات به نظرم حل شدنیه و قابل جبران پس خودتو اذیت نکن مردمم برات مهم نباشن بسپار به خدا خودش درست میکنه