2777
2789
عنوان

خانوما الان خوشبخت ترن یا صد ها سال قبل

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 54 پست
الان میتونن خوشبخت باشن اما قبلا اکثرا بدبخت بودن. همه چیزایی که گفتی اگر همسر خوبی باشه سخت نیست

نمی‌دونم...شاید چون تو شرایطی ک من دارم و خودم باید با ی سری مسائل رو ب رو شم چون شوهرم نمیتونه کاری کنه و در دایره تواناییش نیست و مربوط ب فقط خودمه نمیتونم اینو بگم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من حتی کار کردن تو معدن آسون تره تا اینکه ازم به عنوان ماشین جوجه کشی استفاده بشه

هم کار کردن تو معدن سخته هم ماشین جوجه کشی بودن 

الان من ماشین جوجه کشی نیستم ولی شرایط ی جوری تخت فشارم گذاشته انگار دارم خفه میشم

دغدغه خونه و بچه اگه شوهرت خوب باشه همه زنهایی که کار میکنن دوست دارن شوهرشون کارتشون رو پر کنه ولی ...

مگه کارت خونه دارا پر میشه؟ بعضیا بخاطر دویست تومن پول آرایشگاه التماس شوهرشونو میکنن

به نظرم قدیم خیلی به زنها ظلم میشد چون درآمد نداشتن و همین الآنم خانمهایی که خانه دار هستند خیلیاشون میبینم بهشون ظلم میشه و نمیتونن چیزی بگن چون نه جایی برای زندگی دارن و نه پولی برای امرار معاش 

مگه اینکه همسرشون خوب باشه و چالش نداشته باشند که قدیم خیلی کم همچین مردی بود 

اینکه یه خانم مستقل باشه از نظر مالی به نظرم خیلی عالیه چون زیر بار ظلم نمیره

نمی‌دونم...شاید چون تو شرایطی ک من دارم و خودم باید با ی سری مسائل رو ب رو شم چون شوهرم نمیتونه کاری ...

اگه میتونه بدون شک بهش بسپار اگه نه ازش متنفر نباش چون نمیتونه زندگی خودت زهر میشه

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
به نظرم قدیم خیلی به زنها ظلم میشد چون درآمد نداشتن و همین الآنم خانمهایی که خانه دار هستند خیلیاشون ...

با این قوانین ما زنها بازم ظلم میشه بهشون اما مستقلها کمتر

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم...