2777
2789
عنوان

توصیه برای قصد جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 38 پست
منی که سنم کم بود توی دوران آشنایی بودم میخاستم بهم بزنم و مادرم نزاشت تا ابد دلم خواهد سوخت

چندسالت بود؟ منم متاسفانه خانوادم بارها واسطه شدن یا اون واسطشون کرد

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وابستگیت بهش رو کم کن و جای دیگه تمرکز کن. ورزش کتاب کار درس هرچی. اینطوری از حرفاش کمتر دلگیر میشی چون بچه داری و باید روی صبر خودت و زندگی بچت تصمیم بگیری

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
ممنونم ولی کلا بهش دیگه فکر نکن الان جدا شدین مگه

اگه نشده بودیم الان ازدواج کرده بودیم بله جدا شدم و من جدایی رو خواستم. خانوادش قدرشناس نبودن و خودش متوجه سواستفاده های عاطفی خانوادش نبود از لحاظ ذهنی من بالاتر بودم و اون شناسنامه ای ازم بزرگتر بود

وابستگیت بهش رو کم کن و جای دیگه تمرکز کن. ورزش کتاب کار درس هرچی. اینطوری از حرفاش کمتر دلگیر میشی ...

واقعا دلم نمی‌خواد تا چند روز باهاش صحبت کنم 

اما مطمئنم فردا هر طوری میخواد به زور آشتی کنم 

تحمل قهر کردن من نداره 

اما من نمیتونم سریع ببخشم 

واقعا دلم نمی‌خواد تا چند روز باهاش صحبت کنم اما مطمئنم فردا هر طوری میخواد به زور آشتی کنم تحمل قهر ...

پس کنترل خشم نداره ولی دوستت داره برای آرامش خودت بهش کمک کن خودش رو توی عصبانیت و دعوا کنترل کنه نذار هرچی میخواد بگه حرفاش رو قطع کن یا بهش یادآوری کن

پس کنترل خشم نداره ولی دوستت داره برای آرامش خودت بهش کمک کن خودش رو توی عصبانیت و دعوا کنترل کنه نذ ...

کاملا درست عزیزم 

کنترل خشم نداره الان هفت سال باهم هستیم توی هفت سال عمرم تا دلت بخواد باهم چالش داشتیم 

الان خیلی بهتر گذشته شده 

باهم بحث نداریم 

امشب سر اینکه من پسرمون دعوا کردم اونم مقصر خودش بود زورم بهش نرسید دق دلیم سر بچه خالی کردم 

اونم تمام وسایلم پرت کرد خونه بهم زد

وقتی یکی از وسیله ها خورد به دستم 

از شدت ناراحتی بهش توهین کردم 

گفتم دیگه نمی‌خوام هیچ وقت باهات صحبت کنم 

اونم هرچی دلش خواست بهم گفت 

حسابی که با پس انداز خودم توی نه ماه از سال جمع کرده بودم شبا کرد گفت لیاقت داشتن این پول نداری

با اینکه میدونست من این پول جمع کردم تا زمانی که خواست ماشین بخره بهش بدم 

بخاطر همین قلبم بجای یکبار هزار بار شکست 

کاملا درست عزیزم کنترل خشم نداره الان هفت سال باهم هستیم توی هفت سال عمرم تا دلت بخواد باهم چالش داش ...

فکر میکنم تو کنترل خشم داشتی اما به مرور شبیه همسرت شدی. یکی باید کوتاه بیاد و لج نکنه و اوضاع رو آروم کنه تا بحث ادامه پیدا نکنه. راجع به رفتارش و ناراحتیت بدون غر زدن توی حال جدی باهاش صحبت کن از جمله هایی مثل دیگه نبینمت یا باهام حرف نزن استفاده نکنی بهتره مردا خنگن فکر میکنن جدی میگی درحالیکه فقط درک میخوای

فکر میکنم تو کنترل خشم داشتی اما به مرور شبیه همسرت شدی. یکی باید کوتاه بیاد و لج نکنه و اوضاع رو آر ...

شما چقدر درکتون بالاست

آره عزیزم من خیلی صبور بودم اما الان با یک ضربه مختصر از وسیله ها به دستم از کوره در رفتم و بهش توهین کردم 

چون قبلا دست روم بلند کرده بود 

حساسیت برانگیخته شد 

پوستم سفید هربار عمدی و غیر عمدی یک جای بدنم کمبود

دقیقا دارم به این فکر میکنم فردا بهش بگم از چشم افتاد دیگه نمیخامش

می‌دونم خیلی جمله تخریب کننده ای اما خسته شدم 

شما چقدر درکتون بالاستآره عزیزم من خیلی صبور بودم اما الان با یک ضربه مختصر از وسیله ها به دستم از ک ...

این جمله ها رو فقط وقتی باید گفت که جدایی اتفاق میفته. چی خوشحالت میکنه؟ توی شرایطش قرارش بده انجامش بده و بگو میدونم میخوای جبران کنی پس همینو انجام بده مثلا خرید یا هرچیزی.. خودتم خیلی فکر میکنی و گدشته رو یادآوری میکنی خیلی رفتار بدیه و آسیب زنندست