2777
2789
عنوان

وضعیت حقوقی کادر درمان چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 22 پست
آره میگه همکارام شغل دوم دارن ، کلافمم واقعا نمیدونم چکار کنم

رفتی با این تو ادامه رابطه نابودی از آیه یاس خوندناش همش باید جلو جلو زندگی رو خودت بری اینو‌بکشونی بگی نترس 

دستتم جلو همه دراز کنی چون این ترس داره

مردم کارگرن میگن من میتونم زندگی بسازم فوقش شبانه روز کار میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت که تونستی عاقلانه رفتار کنی

خب من ۳ سال حماقت کردم سال چهارم عاقل شدم‌بعد اونم ب خاطر اینکه احساسی رفتار نکنم هر ماه با دوتا پسر حداقل حرف میزدم ک هیچ وقت نمیرفتم از نزدیک ببینمشون چون دلم ی نفر جایگزین میخواست از هیشکی هم خوشم‌نمیومد فک کنم دو سه سالی گذشت ک دیگه با شوهرم اونم مجازی اشنا شدم 

رفتی با این تو ادامه رابطه نابودی از آیه یاس خوندناش همش باید جلو جلو زندگی رو خودت بری اینو‌بکشونی ...

بخدا خیلی یاس می خونه بعضی وقتا دلم براش میسوزه ،پدرشم آلزایمر داره نگه میداره اصلا یه شب داشت گریه می کرد

بخدا خیلی یاس می خونه بعضی وقتا دلم براش میسوزه ،پدرشم آلزایمر داره نگه میداره اصلا یه شب داشت گریه ...

بیا و عاقل باش این رابطه واسه تو ضرر محضه 

اصن بروسریال فرندز رو ببین خیلی رو این قضیه کار کرده طنزه و همش یاد میده اگه ی رابطه غلطه توش نمن اشکالی ندارت نترس تو دوباره هم عاشق میشی شرم نکن تو در صورتی قوی میشی ک ی جفت مناسب خودت پیدا کنی ک حالتو خوب کنه نه اینکه با کسی بری تو رابطه ک از سر ترحم باشه و خراب و خراب تر شی

انشالله خوشبخت باشی عزیزم منکه دیگه خسته شدم از همه چی

اووو تازه اول جوونیتی 

بخدا حرفای منو جدی بگیر 

ی روزی خواهرشوهرم اومد ی عکس ب من نشون داد و از ویژگیای طرف ب من گفت من اونموقه تازه ۲۳ سالم بود گفتم این ب دردت نمیخوره ب خونوادت نمیخوره چنان بامبولی دراورد و هر روز ب بهانه های مختلف دعوا راه مینداخت و من فقط میفهمیدم سوختنش از کجاست ۳ سال بعد همون ادم اومد خواستگاریش شب خواستگاری گریه کرد ک اینا اینجوری ان گفتم تو این زندگی تو باید از جلو بری دست اینم بگیری بکشی ک بیا من هستم تو این زندگی زن پیر میشه میشه ادم بده میشه اون ک دستش جلو همه درازه 

الان ۴ ساله عقدن همون شد ک بهش اون شب گفتم و گوش نکرد همش میگه من اخر خودکشی میکنم