2777
2789
عنوان

وضعیت حقوقی کادر درمان چطوره

85 بازدید | 22 پست

من اصلا چهره قشنگی ندارم ولی چند وقتیه با پسری آشنا شدم به قصد ازدواج که همش میگه عاشقتم و دوست دارم و از این حرفا ، اون کادر درمانه همش می ناله حقوقمون کمه خونه ندارم و پول قسط خونه بدم هیچی نمی مونه و بعدش بخاطر مشکلات اقتصادی مجبور به طلاق میشیم ‌ هزار جور از این حرفا بعد یه مدت خسته شدم از این حرفاش گفتم پس برای چی با من حرف میزنی تو یه دروغگویی و ..یعنی هرچی حرف بود بارش کردم ، چکار کنم ولی عاشقش شده بودم دوباره که اومد باهاش حرف زدم و شروع شد گاهی ام میگه ازدواج دیگه از من گذشته قبلانم یه دختر پولدار عاشقم بوده خانوادش نزاشتن و از این مزخرفات  حالا من شاغل نیستم حوصله کارم ندارم امروز هی داشت میگفت برو سر کارو فلان اینا برای خودت میگم ،منم گفتم نمیرم بعد گفت مخارجتو بعدا از کجا میاری ، گفتم شوهر میکنم اون خرجم میده وظیفشم هست بعد با تعجب گفت مگه خواستگارم داری گفتم آره ، گفت خداکنه داشته باشی ، یسری ام لابلای حرفاش گفت یه همکارم  دختر پولدار گرفته خونه ماشین براش گرفته ..دیگه خیلی خودم نگه داشتم فوحشش ندم ، بعد یه ساعت همه چتا پاک کردم پرسید چرا پاک کردی گفتم حوصله هیچکسی رو دیگه ندارم ..

دلم خیلی شکسته بعضی وقتا خیلی با هم درد دل میکنیم حرف میزنیم اما این دوست دارماش چیه این حرفای مزخرفش چیه ، خواستم بهش پیام بدم برو با همون دخترای پولدار که آرزوشونو داری حرف بزن اما نه فردا بهش پیام میدم دلم برات تنگ شده اینا وقتی دیدمش قشنگ می شورمش میندازمش رو بند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کات کن باهاش مگه شوهرته پاش موندی .... مرتیکه الدنگ بگو تو ازدواج نکرده فکر مخارج زنی که خودش دربیاره همون بهتر ازدواج نکنی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

دانشجو ک بودم عاشق ی پسری شدم نفت میخوند عااااششششق بودیمااااا

اما ی پشت مینالید ک من درسم تموم شه بیگار میمونم بدبخت میمونم 

بعدا شوهر کردم ب یکی ک مث خودمه رشته تحصیلیش 

تا زمانی ک درسش تموم نشده با هیشکی وارد رابطه واقعی نشده ک بگه عاشق شدم بعدم ک سربازیش تموم شه و بره سرکار ب محضی ک شاغل شد با هم اشنا شدیم عاشق شدیم ازدواج کردیم با هم زندگیمونو ساختیم 

میدونی میخوام چی بگم؟

الان ک فکرشو‌میکنم چقد خوب شد بعد سه سال رابطه با اون ادم خودش یهو منو‌ول کرد رفت 

این ادم سم خالص بود 

ازینور پاشو از گلیمش دراز میکرد و دم از عشق میزد 

ازونور پر از ناامیدی و یاس و ترس بود و هی القا میکرد 

اههه چرا من دلبسته این بیشعور شدم 😭

عیب نداره الان جدا بشی بهتر از چند صباح دیگه س .... تنهایی ارزشش خیلی بیشتر از بودن با آدمای بی ارزشه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
یعنی داره دروغ میگه

ن دروغ نمه حقوق کادر درمان هیچیه من ک زنم استعفا دادم 

اما همکارای مردم ک موندن یا استعفا میدن میرن شلل ازاد یا میمونن شغل دوم دارن یا مث اینن کووون ندارن خودشونو‌جمع کنن هی غر میزنن رو روان بقیه

من اول ولم کرد رفت ۱ ماه امتحانات دانشگاهم بال بال زدم اصن خدافظی هم نکرد یهو‌جوابمو‌نداد زجر کش شدم 

امتحاناتش تموم شد برگشت گریه زاری ک میخواستم تمومش کنم چون من بعدا بدبختت میکنم نتونستم 

اولش باش حرف زدم اما اون یک ماه فرصتی بود ک عاقلانه ب بدیاش هم فکر کنم و ی ماه بعد من بودم ک بهم زدم البته محترمانه با خدافظی 

ن دروغ نمه حقوق کادر درمان هیچیه من ک زنم استعفا دادم اما همکارای مردم ک موندن یا استعفا میدن میرن ش ...

آره میگه همکارام شغل دوم دارن ، کلافمم واقعا نمیدونم چکار کنم