2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاید 🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 51 پست
تجاوزمحارم ب گوشت نخورده؟تجاوز پدر و برادر هم داشتیم چه برسه ب پدرشوهر

اونا مریض بودن دیگه پسره این همه مدت روحیات پدرشو میدونه اگه یه درصدم شک داشت اوکی نمی‌داد بره

‌•●{~~}●•  من‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هفته ای یه بار دو نفر رو مهمان کنی از خونه پدرت مگه چی میشه؟؟؟🤔ضمن اینکه میتونی به همسرت بگی و ...

ممنون بابت نظرتون ولی من با هرکسی به اندازه ظرفیتش احترام میزارم 

اتفاقا همسرم وقتی مرخصیه یا میاد خونمون یا میاد غذا میبره اما این احترام من بهم برمیگرده ولی وقتی من میدونم ایشون بدی های دخترش رو نمی‌بینه تا من یه بدی داشته باشم همه جا جار میزنه میفهمم من دخترش نیستم اونم پدر من نیست و یه فرد غریبه س که به واسطه همسرم با من فامیل شده .. 

بعدم دخترش چرا مهمانش نمیکنه؟! من از نامزدی تا حالا خونوادم مهمان خونواده همسرم نشدن ولی کل خونواده همسرم رو چند مرتبه دعوت کردن 

دیگه بیش از حد این لطف و احترام تبدیل به وظیفه میشه ..

به حست اعتماد کن ، اگه حست میگه نرو قطعا نری بهتره

وگرنه نه خوبی کردن فاکتور میندازه نه بدی کردن ..

من نه می‌خوام آدم خووووبی باشم نه آدم بدی ..

صرفا می‌خوام احترام بزارم احترام ببینم 

همسرم که گفت برو 

من خودم مطرح کردم ازش اجازه خواستم اجباری در کار نیست 

منتهای مطلب آدما بی ظرفیت شدن و پرتوقع 

برام فرقی نداره میگم از همین الان رفتارم جوری تنظیم کنم که ازم سواستفاده نشه ..

همین که میگی خواهرش نمیره پیششون و از تو توقع دارن که براشون غذا ببری و این داستانا یعنی قرارِ سوء استفاده کنن ازت ! حد و مرز تعیین کن برای روابطت با دیگران

ممنون بابت نظرتون ولی من با هرکسی به اندازه ظرفیتش احترام میزارم اتفاقا همسرم وقتی مرخصیه یا میاد خو ...

ببین هر کس بنا به دید خودش و خانواده خودش نظر میده 

مثلا پدرشوهر من اصلا دختر نداره ضمن اینکه آدم مهربونیه 

خودمم آدم شدیداً دل رحمیم 

وقتی شما نظر و فکر خودت اینطوریه پس دو دلی نمی‌مونه که 

شما تصمیم خودت رو گرفتی دیگه عزیزم

خیلی خوشحالم که انقدر عاقل هستی🙏

@پرنسس_۱ 

عزیزم این کاربری منه شما ببینید تاپیک اخرمو 

من واقعا از اینکارا حالم بهم میخوره 

و وقتی یکی از چشمم بیوفته دیگه هیچ وقت رنگ محبتم رو‌نمیبینه و منم از تربیت دخترشون فهمیدم ظرفیت ندارن

همین که میگی خواهرش نمیره پیششون و از تو توقع دارن که براشون غذا ببری و این داستانا یعنی قرارِ سوء ا ...

من شرط ازدواجم این بوده از اول 

من تک دخترم و هیچی کم نداشتم سن و سالیم ندارم من زیر ۲۰ سال سنمه

رو دست پدر مادرم نمونده بودم که برم کوزتی کنم 

شرط ازدواجمم این بوده که از این شهر بریم 

صرفا جهت اینکه دخترای پدرشوهرم با زن گرفتنش مخالفن

و هرکسی سر زندگیه خودشه 

من دنبال ارامشم که اون آرامش رو به زندگیم هم تزریق کنم 

همسرمم می‌دونه اینجا موندنش همراه با حاشیه های بسیاره ، به دیده منت این شرط رو قبول کرده 

ببین هر کس بنا به دید خودش و خانواده خودش نظر میده مثلا پدرشوهر من اصلا دختر نداره ضمن اینکه آدم مهر ...

همینکه دختر ندارن شما میتونید واقعا دختر اون خونواده شید ولی وقتی پدرشوهر من هیچ وقت طرف دخترش رو یه لقمه نونم دستش نمی‌ده زمین نمیزارع منم سعی نمیکنم مثل پدرم بهش نگاه کنم .. 

مهربونی خیلی حس خوبیه وقتی احساس میکنی مفید هستی اعتماد به نفست میره بالا

اگر زن توی اون خونه بود حسادت زنانه نمیزاشت که  بتونی این کمک ها رو بکنی چون اگه یه ظرف غذا هم میبردی شاید مادرشوهرت دور میریخت

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره اemtehanejabr.blogfa.com