2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاید 🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 51 پست
نه نروخب با دوتا مرد تو خونه تنهابگو حوصلم سر میرهبا دوتا مرد بشینی چه حرفی بزنیخب خودشون غذا بپزنشم ...

عزیزم نمیرم که بمونم حوصله م نمی‌کشه انقد .. ساعت ۳ و۴  میرم ی ساعت بعد میام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی شوهرت هست برو اونطوری ن اصلا رفتی کار کردی میشه وظیفه ات چون خانواده شوهر هستن این حرفو میزنم

اگ دیگ واقعاااا عالی هستن وقتی شوهرت هست میتونی بری مثلا خونه خودتون ی کیک چیزی درست کنی ببری یا یبار ی غذایی

عزیزم نمیرم که بمونم حوصله م نمی‌کشه انقد .. ساعت ۳ و۴ میرم ی ساعت بعد میام

تو خونه خودتون غذا درست کن 

بهشون بگو مثلا امروز من نهار میارم براتون یا شام میارم 

بردار ببر دو سه ساعت بشین دور هم بخورید برگرد

متأهل نیستم فقط برای مثبت هجده هات کنجکاو شدم بیام 🤣🤣🤣🤣🤣 بابا مثبت هجده نداره که یه جور مثبت هجده گذاشتی فکر کردم .....🤣🤣🤣🤣

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

وقتی شوهرت هست برو اونطوری ن اصلا رفتی کار کردی میشه وظیفه ات چون خانواده شوهر هستن این حرفو میزنماگ ...

ببین جلوم سنگ هم ریخته باشه جمع نمیکنم خواهرشون هفته ای ی بار میاد تمیز می‌کنه من کوزت نیستم که 

اگه برم اونجا فقطططط و فقط برنج دم میکنم مرغ درست میکنم میام 

فقط هم برنج مرغ درست میکنم غذاهای پر دردسر اصلا 

تو خونه خودتون غذا درست کن بهشون بگو مثلا امروز من نهار میارم براتون یا شام میارم بردار ببر دو سه سا ...

عزیزم پدر من گناه کرده دختر شوهر داده؟😅 

من چرا باید از یخچال خونه بابام برای پدرشوهر ببرم؟

متأهل نیستم فقط برای مثبت هجده هات کنجکاو شدم بیام 🤣🤣🤣🤣🤣 بابا مثبت هجده نداره که یه جور مثبت هج ...

مثبت هجده ینی افراد عاقل پخته و با تجربه حتما که نباید اونجوری باشه منحرف 😂😂

عزیزم پدر من گناه کرده دختر شوهر داده؟😅 من چرا باید از یخچال خونه بابام برای پدرشوهر ببرم؟

یعنی هفته ای یه بار دو نفر رو مهمان کنی از خونه پدرت مگه چی میشه؟؟؟🤔

ضمن اینکه میتونی به همسرت بگی و از پول خودتون خرید کنی و غذا بزاری