2777
2789
عنوان

با نامزد کافه هم میرید❓️🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 57 پست
بهش بگو یه مدته دلم میخاد غذای کره ای امتحان کنم میای باهم بریم امتحان کنیم؟

شکل اینه وقتی میخریم میریم باز میشینیم تو ماشین

اصلا نمیریم داخل خود کافه بحوریم

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

نامزد ندارم ولی با دوستام زیاد میریم کافه شاید خیلی کافه نرفت دعوتت نمیکنه اونجا به نظرم پیشنهاد کاف ...

چی بگم

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا بیردن‌میریم چیز میز میخریم ولی باز میایم میشینیم تو ماشین

خب بگو بهش این دفعه راحت ، بگو بیا بریم فلان کافه خیلی خوش میگذره ،

ولی این دفعه نیومد مطمئن باش خسیسه😂

💍🩷
بستنی نمنه دی؟؟ چند دقیقه پیش هم که تی تاب میقولیدی؟بچسب به رژیم کافه رو ولکن😑😑😂سمی نیست اینا رو ...

من جو میگیرم یه چی میگم🤣🤣🤣

تحمل رژیم ندارم

خب بگو بهش این دفعه راحت ، بگو بیا بریم فلان کافه خیلی خوش میگذره ،ولی این دفعه نیومد مطمئن باش خسیس ...

نه بابا طفلک میخره 

اما کادو کم میخره ، اصلا نمیگیره درست حسابی

ما دروان دوستیمون هرشب بدون استثنا کافه بودیمولی بعد عقدمون دیگه راحت میایم خونه یا بیرونم بریم مثلا ...

خیلی خوب بودههه

شکل اینه وقتی میخریم میریم باز میشینیم تو ماشیناصلا نمیریم داخل خود کافه بحوریم

خب ببین عموما رستوران های کره ای یا حالا هر کشوری 

با سبک و دکور اون کشور ساخته شده 

بهش بگو چقد دکور و فضای رستورانش قشنگه بیا بریم اونجا بخوریم خوش میگذره

خب ببین عموما رستوران های کره ای یا حالا هر کشوری با سبک و دکور اون کشور ساخته شده بهش بگو چقد دکور ...

ارههه خوبه

ایندفه که میرین بیرون خواست چیزی بخره بخورین، بگو نظرت چیه اینبار بریم داخل کافه ؟ دوس دارم محیط کاف ...

عالییی

مرسی

شکل اینه وقتی میخریم میریم باز میشینیم تو ماشیناصلا نمیریم داخل خود کافه بحوریم

اینطوری که بهتر من تو ماشین ترجیح میدم آبمیوه ساندویچ حتی پیتزا میگیریم دوست دارم تو ماشین بخورم در حال دور دور

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337