2777
2789
عنوان

ی خانمی هست اینستا چهار صبح بلند میشه شاغل هم هست واقعن مغزم هنگ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 197 پست

باور نمبکنم دراین عمر ۳۶ساله خودم مادرشوهرمو دختراشو فقط دیذم صبح زود پا میشن کاراشونو میکنن مادر خودمم شاغل بود روزایی که میخواس سبزی سرخ کنه صبح خیلی زود پا میشد اونم نه هرروز تازه کاهی سرش غر میزدیم سر صدا میکنی نمیشه خوابید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه غذا درست کردن اصلا برام سخت نیست واقعاااا برام لذت بخشه...با عشق درست میکنم....تهش سه ساعت پخت و ...

به نظرم نرمال هستین با توجه به اینکه یه بچه هم دارین طببعی هست ولی من چون یه بچه ۸ ماهه دارم دلم میخواد فقط بخوابم اون دوتا بچه هام بزرگن ولی خب اونا هم رسیدگی میخوان بالاخره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

سارا فمیلی رو میگی

یه روز ۴پاشد سبزی خورشتی پاک کرد شست 

خشک شد

خورد کرد

سرخ کرد

بسته بندی کرد

قرمه سبزی برا ناهار درست کرد

اینا همه ۳ساعت طول کشید که اصلا اون حجم از سبزی خورشتی با عقل جور در نمیاد ۳ساعته تموم شه

فقط برای اینکه مردم رو خر فرض نکنه

براش نوشتم اینجوری جنازت هم به سره کار نمیرسه

احمقانه اس مگه حماله انقد کار میکنه🤐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من هیچ وقت خودمو برای این چیزا به سختی نمیندازم ترشی شور سبزی قورمه و...همه رو از بیرون میگیرم هر وق ...

همین درسته👌شما داری وظایف خودت را درست و به جا انجام میدی، بقیهٔ کارها میشه اضافه کاری و ازخودگذشتگی بیجا که صدمه و آسیبش  توی سنین بالا ظاهر میشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 

عمرا اگه بره سر کار همش چرته کم دنبال کننده و درآمد داره که واسه ده پونزده میلیون بره سر کار اینا کلا کارشون همینه تا شب میشینن محتوا درست میکنن پست میکنن درآمد در میارن اون چهار صبح هم همون سر شبه که هوا تاریکه میاد برقا رو روشن میکنه اینا همش فیلمه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

کلا به حرف و عمل بلاکرها و افراد معروف که بهتون نشون میدن اعتماد نکنید اونا چیزهایی به شما نشون میدن که میخوان شما اونو ببینید همه شوند فقیر بودن و به نون شب محتاج و با بدبختی و کار سخت و بدون هیچ کمکی به این مرحله رسیدن😏😐 منکر تلاش هیچ آدمی نیستم اما اونا تلاششونو گذاشتن زیر میکروسکوپ و بهتون نشون میدن 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
اما خب همه غذا هاشو صبح میپزه برا ظهر برا شب جوجه رو صب پخت خب اینو میزاشتی مایه بعد میپختی پیتزارو ...

منم همینارو دیدم اونوقت یکی نوشته لایف استایلش فرق داره 

ربطی نداره اینا مخاطب رو جای خالی فرض کردن وگرنه مادر شاغل خوب بلده مدیریت کنه و غذای مناسب در وعده مناسب جلو خانواده بزاره.

به نظرم نرمال هستین با توجه به اینکه یه بچه هم دارین طببعی هست ولی من چون یه بچه ۸ ماهه دارم دلم میخ ...

من زایمان کردم نه ماه مرخصی زایمان داشتم ولی واقعا به هیچی نمیرسیدم بخاطر همین همسرم روزی بک وعده غذا میخرید یکی رو هم نبمرو املت ناگت این سبکی میخوردیم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....