2777
2789
عنوان

بیاین از خواهر دوقلوم براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوقلو هسان باحاله ؟ تله پاتی دارین ؟ 😁وقتی خوشحاله یا غم داره کنارت نیست متوجه میشی ؟

خیلی خوبه

من هر وقت دلم‌میگیره گوشی رو برمیدارم بهش زنگ میزنم هفته ای چند بار اونم هر بار یه ساعت پشت تلفن باهم حرف می‌زنیم

درد دلی باشه رازی باشه خبری باشه ازهم باخبریم

از هم دوریم هر دوماه میبینمش

من بودم خون خواهرم ومیریختم. حالا که گذشته .ولی الان پاشو تلافی سیلی گذشته رو هم بکن. یه خاطه منو خواهرمم.( مادرم ناهاردرست نکرد گفت واهرت از مدرسه اومد میفرستمش ساندویج بگیره.. خواهرم از مدرسه اومد هرکاریش کردیم نرفت بگیره (اون موقع ها پیک نبود) گرسنگی بهم فشارآورد بدجور. مادرمم ازدست خواهرم عصبانی بود .بمن گفت پاشو یه دل سیر برنش که نرفته ساندویج بخره. منم ازخداخواسته خیلی گرسنم بود اندازه خری خواهرم و با دمپایی زدم. موهاشو کشیدم واقعا گناه داشت ولی دلم خنک شد... 🤭🤭😁😁 

خداوندا تویی حامی وحاضر
مگ دهه چندی والا من دهه۷۰م فقط دعوا میکردن یا دفتر زدن نداشتیم

من هستادیم ولی ی چنسالی میزدن😑🥲

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم😆😁😍      دۉۉر لٛۉر زاٛێاٛره لٛرسۉ💗

فکرکن یه آدم کپی خودتو ببینی ، خیلی باحاله دوقلویی😂

منم دوتا دختر دوقلو همسان دارم هنوز دوسالشون نشده ولی خیلی کیف میکنم لذت میبرم از نگاه کردن بهشون

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
من بودم خون خواهرم ومیریختم. حالا که گذشته .ولی الان پاشو تلافی سیلی گذشته رو هم بکن. یه خاطه منو خو ...

فقط مامانت که دستور داده بزنی و توام مثل شرخرها زدیش😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
فقط مامانت که دستور داده بزنی و توام مثل شرخرها زدیش😂

آره خوااهرم الان که الانه میگه نمیبخشتمتون(ممنو مادرم) گفتم باید یه بار دیگه مثه صگ کتک بخوری که ببخشی😂😂😂

خداوندا تویی حامی وحاضر
آره خوااهرم الان که الانه میگه نمیبخشتمتون(ممنو مادرم) گفتم باید یه بار دیگه مثه صگ کتک بخوری که ببخ ...

میگفتی بحث شکمه

شوخی نداشتیم🦦🤣

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚