2777
2789
عنوان

بیاین از خواهر دوقلوم براتون بگم

946 بازدید | 26 پست

ما دوقلوی همسانیم کلاس اول راهنمایی بودیم زنگ اول امتحان داشتیم بعد معلم قبلش گفت هواستونو جمع کنید تا اخر وقت برگه هارو تصحیح میکنم از ۱۵ کمتر بشین میفرستمتون دفتر آقا ما هم هر دوتامون ببخشیدا ریدیم تو امتحان خیلی سخت بود بعد زنگ آخر هشت نفر شدیم که زیر ۱۵گرفتیم معلم به دو قسمت تقسیممون کرد که بفرسته دفتر منو با گروه اول فرستاد رفتم مدیر پس گردنی محکم زد بهم بعد با نماینده برگشتیم تو این فاصله یکی از مادرا اومد اجازه بگیره بچشو ببره بعد دوباره گفت گروه دوم پاشید برید بعد هر چی به خواهر گفتم پاشو برو میگفت نمیرم مدیر هم یه نگاه به من کرد گفت پس چرا بلند نمیشی خبرمرگت منم گفتم خانم بخدا من رفتم الان نوبت خواهرمه بعد این خواهر خدانشناس من پاشد گریه کرد گفت خانم دروغ میگه من با سری اول رفتم معلمم عصبانی شد اومد بازونو گرفت حل داد باز دوباره مدیر یه پس گردنی محکمتر زد اینجوری بود که دوبار کتک خوردم🥲🥲🥲وقتی رسیدیم خونه مثل سگ خواهرمو زدم آی حاااال داد اینم از خاطره منو خواهر خرم

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ‌ مدیر و معلم بیشعوری حق نداشتن اصلا پس گردنی بزنن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
چ‌ مدیر و معلم بیشعوری حق نداشتن اصلا پس گردنی بزنن

اون موقع ها خیلیی میزدن یه بارم دستامو گذاشت رو بخاری🤭🤭

اون موقع ها خیلیی میزدن یه بارم دستامو گذاشت رو بخاری🤭🤭

مگ دهه چندی والا من دهه۷۰م فقط دعوا میکردن یا دفتر زدن نداشتیم

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خدا لگدش کنهالان پیداش کن بزنش☺️😂😂

اونموقع بکم چاق بود الان شده شبیه تانک ازش میترسم خونشون چندکوچه اونورتره🤭🤭